{{ message.message }}
{{ button.text }}

Alweer 16 jaar geleden

.............Alweer 16 jaar geleden dat mijn vader is overleden.......

Afbeelding blog 'Alweer 16 jaar geleden'

Vandaag alweer 16 jaar geleden dat mijn vader is overleden na 2 maanden ziek bed aan kanker overleden. Het rare ervan is hij is nu langer overleden dan dat ik mijn vader heb gekend en dat voelt zo vreemd. Ik vraag mij af hoe hij over mij denkt en of hij wel trots is. Mijn vader was geen makkelijke man,maar missen doe ik hem nog steeds. Dat is eigenlijk het moeilijkste van iemand missen die niet meer hier is op deze wereld...niets meer kunnen vragen of vertellen.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je