{{ message.message }}
{{ button.text }}

Als stofzuigen bijna leuk wordt!

Afbeelding blog 'Als stofzuigen bijna leuk wordt!' Achtergrond blur afbeelding

Mensen die mij kennen weten dat mijn hart sneller gaat kloppen van fijne huishoudelijke apparatuur. Alles wat het huishouden maar een klein beetje leuker of makkelijker maakt is hier welkom in huis. Hoe zonde is het om meer tijd dan nodig te besteden aan het huishouden terwijl er zoveel andere leukere dingen zijn om te doen.

Voor een samenwerking met Bosch via Mamaplaats mochten wij de Bosch ProAnimal serie 8 testen. Absoluut geen overbodige luxe met twee katten in huis die ongevraagd overal hun haren laten liggen en zelf nooit een poot uitsteken in het huishouden. Overigens maken onze kleuter en peuter minstens zoveel troep door met zandschoenen binnen te lopen, met koekjes te kruimelen en potloden overal en nergens te slijpen.

Ik vertel jullie graag iets meer over de eigenschappen van deze geweldige stofzuiger! Onze oude stofzuiger had een prima zuigkracht, maar liet de kattenharen vaak liggen. Doordat de ProAnimal stofzuiger zich per vloeroppervlak aanpast worden haren veel beter opgezogen. Door de ronddraaiende borstel worden haren goed meegenomen. Het fijne is dat je dit heel gemakkelijk uit de borstel kan verwijderen door de SelfClean-functie. Een stinkende stofzuiger vind ik ontzettend naar, maar doordat deze stofzuiger een AirFresh-stofzak bevat is hier geen sprake van. Ik vind het belangrijk dat ik veilig kan stofzuigen zonder dat onze vloer beschadigd. De harde vloerborstel heeft zachte borstels dus hierover hoef ik mij geen zorgen te maken. Doordat onze katten het als hun levensmotto zien lekkere zachte plekjes te bemachtigen is een meubel zuigmond voor ons een vereiste. De bijgeleverde mini zuigmond is dan ook ideaal voor onze stoelen, banken en kleedjes.


Afbeelding blog 'Als stofzuigen bijna leuk wordt!'

Ik word blij van deze Bosch ProAnimal stofzuiger door de actieradius van 15 meter. Hiermee kan ik de hele verdieping stofzuigen zonder te moeten wisselen van stopcontact. Dit is dus typisch zo'n voorbeeld van het huishouden makkelijker maken. Nog zo'n voorbeeld is de ergonomische handgreep. Wat een uitvinding is dat! Ik ben helemaal fan en sta als een prinses stof te zuigen. Ik had nog nooit eerder een stofzuiger geprobeerd met een handgreep, maar ik wil nooit meer anders.


Afbeelding blog 'Als stofzuigen bijna leuk wordt!'

Volgens mij is het is de kunst om zo snel, maar goed mogelijk stof te zuigen, zodat je daarna op je schone bank kan ploffen. Stofzuigen doen wij 's avonds als de kids op bed liggen. Voor de katten is de kust weer veilig als ze niet meer verplicht hoeven te knuffelen met de kids en de stofzuiger weer opgeruimd is. Uiteindelijk zijn zij dus ook blij als we snel klaar zijn met stofzuigen, want dan kunnen ze zich met geruste hartjes bij ons nestelen op de bank.

Dat snel stofzuigen wordt mogelijk gemaakt door de 4 super fijne zwenkwielen van de ProAnimal stofzuiger. Ik sjees dus met dit pareltje door ons huis en alle troep verdwijnt moeiteloos in de stofzuiger met XXL stofzuigerzak. Verschillende handige zuigmonden vind ik belangrijk bij de keuze voor een nieuwe stofzuiger. De ProAnimal stofzuiger heeft een standaard mondstuk die krachtig zijn werk doet. De parketborstel is ideaal om onder onze radiatorombouw te komen. Echt een must wat mij betreft. De AirTurbo zuigmond verwijdert dierenharen zoals een gewone zuigmond dat niet voor elkaar krijgt. De mini AirTurbo zuigmond vind ik de grootste aanwinst van deze stofzuiger. Moeiteloos haren en stof verwijderen van onze bank, stoelen en kussens. De AirTurbo zuigmonden zijn niet bepaald stil, wat maakt dat de stofzuiger niet heel diervriendelijk is, maar na 10 minuten is de kust weer veilig....en schoon.

Ja, we zijn tevreden met deze fijne stofzuiger. Is stofzuigen nu een feestje zoals ik in een review las? Nee, stofzuigen blijft een noodzakelijk taakje waar volgens mij niemand om staat te springen, maar de Bosch ProAnimal maakt ons huis echt makkelijker en sneller schoon dan al onze eerdere stofzuigers.

Afbeelding blog 'Als stofzuigen bijna leuk wordt!'

Heb jij ook huisdieren en ben jij op zoek naar een fijne stofzuiger? Neem dan vooral een kijkje op de site van Bosch


Deze blog is geschreven in samenwerking met Bosch. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je