{{ message.message }}
{{ button.text }}

​Als Papa ziek is vind hij zichzelf heeeeel erg zielig

Afgelopen week is hij ziek thuis gebleven van zijn werk. En jeetje wat kunnen mannen (die van mij in ieder geval) zeuren over het ziek zijn.

Afbeelding blog '​Als Papa ziek is vind hij zichzelf heeeeel erg zielig'

Als Papa ziek is vind hij zichzelf heeeeel erg zielig (en dat is nog een understatement!!).

Afgelopen week is hij ziek thuis gebleven van zijn werk. En jeetje wat kunnen mannen (die van mij in ieder geval) zeuren over het ziek zijn. Eerst wilde hij op woensdag weer gaan werken. Zijn werk belde op dinsdag toen hij lag te slapen (ze belde hem dus wakker), dus tja dat klonk niet echt opgewekt haha. Hij hoefde dus woensdag ook niet te komen. Vervolgens belde ze woensdag op toen hij een hoestaanval had en ze legde hem de woorden in zijn mond door te zeggen: laat maar we horen het al, dat gaat nog niet zo goed. En tja dan blijf je vrijdag ook nog maar thuis, want ja één dag nog gaan werken dat heeft ook niet zoveel nut hahaha.

Nou Papa heeft heel mijn planning in de war geholpen (en niet alleen Papa, want schoon stiefmoeder waar de kids donderdag altijd naar toe gaan was afgelopen donderdag ook niet beschikbaar ivm een stembanden operatie waardoor ze niet kon praten en het dus handiger was dat de kids thuis bleven). Ik wilde juist op donderdag, wanneer ik ALLEEN thuis zou zijn even een flinke poets en sop beurt geven aan de woonkamer. Ook wilde ik de kasten uitzoeken (dit is overigens wel gelukt tijdens de slaapjes van Papa en de jongste, oudste dametje zit op school dus moest ik in de middag pas ophalen).

Maar al dat zuchten en steunen. Alles is het dan te veel. Zo ook even 10 minuutjes op de jongste passen, zodat het voor mij niet een heel gesjouw is naar school te brengen (en van school op te halen). Eten wat ik maak is niet naar wens…maar zelf doen ook niet PHOE!

Papa is vervelend als hij ziek is. En het ergste is nog wel dat hij zeurt dat hij moe is… tja ik weet wel waarvan: van het niets doen! Daar wordt je ook moe van…Ik kijk nu al uit naar aankomende donderdag. Een dagje echt voor mij alleen. Zou het komende donderdag wel lukken??!

Zijn jullie mannen ook zo vreselijk als ze “ziek” zijn??

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je