{{ message.message }}
{{ button.text }}

Als Papa van huis is....

Papa is een weekendje weg naar een festival. Iets waar Mama totaal niets om geeft (vooral de muziek style niet). Dus lekker weekendje!

Afbeelding blog 'Als Papa van huis is....'

Papa is een weekendje weg naar een festival. Iets waar Mama totaal niets om geeft (vooral de muziek style niet). Dus lekker weekendje met de kids.

Gister zijn we eerst naar de feestdag geweest op school. School organiseerde een leuke ochtend/vroeg in de middag voor alle kinderen uit de buurt die maar komen wilde. Bij aankomst kregen alle kinderen een kaart met daarop activiteiten die ze konden doen zoals een ritje in de draaimolen, een ritje op een pont, spuiten met de brandweerspuit etc. Maar ook konden ze wat te drinken krijgen, een stuk peperkoek of krentenbrood en een zakje chips. Super leuk georganiseerd! Papa was pas wat later uit bed (hij denkt dat hij altijd mag uitslapen in het weekend!! GRRR). En moest nog wat boodschappen doen voordat hij weg ging, maar kwam ook na het boodschappen doen even kijken.

Na het feest op school gingen we even naar huis om kleine vent te laten slapen, daar had hij niet echt zin in (BALEN!). Daarna had ik voor de kids een photoshoot gepland staan in een oude fabriek. Super leuk om te laten doen (door professionele fotograaf). Super veel geduld met de kinderen, want beide hadden er niet overal even veel zin in. Maar ik denk dat we super leuke resultaten hebben (half juni daar meer over!).

Thuis gekomen ging dochterlief buiten spelen met de buurkindjes, zoonlief moest mee naar binnen om te spelen. Hij lief spelen, ik ondertussen alles opgeruimd. Na het eten kinderen heerlijk naar bed toe, Mama nog het laatste beetjes opruimen en heerlijk op de bank zitten crea-bea-en. Heerlijk zo een avondje alleen.

Vanochtend hadden de kids besloten enigszins uit te slapen (07.30 uur). Vandaag hebben we een rustige dag gehouden. We even boodschappen gedaan. Dochterlief heeft de hele middag lekker buiten gespeeld en kleine vent op het balkon bij Mama. Tijdens zijn middagdutje heb ik nog op mn gemak de MotoGP kunnen kijken zonder gestoord te worden (hahah grapje!). Nee, heerlijk weekend!

Alleen komt Papa morgen pas terug. Dat wordt morgenvroeg wel even stressen ben ik bang. Normaal helpt Papa in de ochtend (een klein beetje, want hij mag langer in bed blijven liggen vind hij). Ach ja, Mama gewoon half uurtje eerder opstaan of vanavond de tassen klaar maken dan komt het goed.

Maar wat ik me vooral af vraag: waarom kan het huis wel opgeruimd zijn en vooral blijven als Papa van huis is?

 

1

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je