Snap
  • Mama

Als je leven in 1 klap wordt veranderd (deel 2)

Deel 2 van mijn nieuwste heftige verhaal. Soms voelt het alsof mijn leven alleen maar uit "zware beproevingen" bestaat.

Korte terugblik: ik heb net ontdekt dat mijn man Martin is vreemd gegaan. Hij heeft het verteld in een stadsbus onderweg naar Amsterdam. De bus zat helemaal vol en ook onze kindjes zaten erbij. 

Ik kom thuis nadat ik een halte eerder ben uitgestapt. Martin staat in de woonkamer met onze kids naast hem. Ik kijk hem aan en voel alleen maar WOEDE!! Hoe ga ik dit nu doen want kan mijn boosheid niet uiten als de kids er ook zijn. Snel overschakelen naar rationeel denken. De kids hebben nog niet gegeten dus geef ze mijn pinpas mee. Ik zeg ze naar de snackbar te gaan en ze mogen daar alles bestellen wat ze willen. Ik merk dat de kids liever niet weggaan, maar ze moeten eten van mij. Daarnaast is het ook in eigen belang dat ze even weggaan. Mijn boosheid is echt op zn hoogste level en die moet eruit. De kids pakken mijn pinpas aan en lopen samen naar de snackbar (is 3 min lopen bij ons vandaan) 

Zodra de schuttingdeur dicht is, kijk ik naar Martin. Hij heeft er ondertussen de hele tijd gestaan en niks gezegd. Ik zie de paniek in zijn ogen. Paniek om wat er gaat komen, paniek wat de gevolgen van zijn daden zullen zijn. 

Ik begin te schreeuwen, te schreeuwen dat hij de grootste klootzak is. Dat hij zijn gezin niet belangrijk vind en alleen maar zijn l*l achterna loopt. 

Hij gaat zitten en zegt niks. Dat maakt mij nog bozer en pak de lamp die naast hem staat. Die gooi ik kapot. Nog geen reactie. Ik vraag hem hoe, wat, waar en vooral wanneer. 

Geen reactie alleen maar paniek en verdriet. Als ik onze salontafel stuk gooi en dan de tv wil pakken, springt hij op. EINDELIJK EEN REACTIE!!!! 

Ik schreeuw naar hem toe hoe het was om te n**ken met een andere vrouw! Waar hij met zn gedachtes was. Hij reageert dat hij niet lekker in zn vel heeft gezeten de laatste 2 jaar. En dat hij al 2 jaar kennis met haar heeft. WTF 2 JAAR!!! BEDRIEGT HIJ MIJ AL 2JAAR!!! Ze hadden een klik en ze kwam steeds vaker mee met de bus. De bewuste dag is zij meegeweest naar de eindhalte in Lisse. Hij had haar gevraagd of ze koffie wilden en ze ging dus mee het huisje in. Nadat hij naar de toilet is geweest staat zij op hem te wachten. Dan stopt hij en zegt dat de rest niet belangrijk voor mij is om te weten/horen. Ik schreeuw hem toe dat ik die beslissinb zelf wel kan maken. En ik wil weten hoe hij haat gen**kt heeft. Elke keer al ik gen**kt zeg zie ik Martin inkrimpen. Dus hij vervolgt zijn verhaal. 

Hij stapt op het koffie apparaat af en staat dan heel dicht bij haar. Hij zegt dat zijn denkvermogen toen afdaalde naar beneden en de lust alles overnam. 

Hij draait zich en staat nu tegen haar aan. En dan, dan kussen ze. Het gaat er heel verhit aan toe want binnen 2 tellen zakt zij door haar knieen en doet zijn broek open. Ze geeft hem een p*pbeurt en als ze opstaat draait ze zich om en laat haat broek zakken. Op zn hondjes neemt hij haar. 

Ik kan alleen maar huilen, huilen hoe hij alles gedetailleerd verteld. 

Ondertussen staan de tranen weer in m'n ogen en komt alles weer boven. Denk dat het beter is om morgen verder te gaan want ben nu met vakantie in Amerika en wil het graag gezellig houden haha. 

Ik heb veel geschreven wat in het verleden is gebeurd. Helaas is dit geheel eind mei 2016 aan het licht gekomen dus zit middenin het verwerkingsproces. 

7 jaar geleden

Oh wat erg. Een klein mini voordeeltje: die n**kbeurt klinkt als lust en geen liefde. Heel plastisch. Met iemand de eerste keer gelijk doggystyle.... Bah. Maar jeetje, wel twee(!) jaar lang al. Wat een klap.

7 jaar geleden

Sterkte

7 jaar geleden

Oh mijn god, wat afschuwelijk! Heel veel sterkte met het verwerkingsproces, neem de tijd!!

7 jaar geleden

jeetje wat een nachtmerrie! Neem alle tijd die je nodig hebt! Ondertussen een hele dikke knuffel!