{{ message.message }}
{{ button.text }}

Als je een wens mag doen........wat zal het dan zijn?

Afbeelding blog 'Als je een wens mag doen........wat zal het dan zijn?' Achtergrond blur afbeelding
Dit is niet echt een blog, maar ik ben echt nieuwsgierig naar de wensen van een ander... In mijn leven had ik maar een grote wens: een gezinnetje! Nu mijn grootste wens is uitgekomen, wens ik voor anderen dat ook hun wens uit mag komen. Ik ben gelukkig en dit geluk wens ik een ander ook toe..... Wat zijn jullie wensen? En als je er een mag laten uitkomen, wat kies je dan? Geld, Geluk, Gezondheid?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je