{{ message.message }}
{{ button.text }}

Als je echt iets wilt...!

Uiteindelijk gaat het lukken, met vallen en weer opstaan!

Afbeelding blog 'Als je echt iets wilt...!' Achtergrond blur afbeelding

Zes maanden geleden alweer kwam ik deze titel van een gedichtje van Lieverlief tegen. Als je echt iets wilt... Wat is dit gedichtje onwijs van toepassing. Het gedichtje besteld... En dan komt het gedicht binnen, echt prachtig! Maar wat doe je met zo'n gedichtje? 🤨 Ik vond dat het gedichtje een plekje moest krijgen waar ik hem elke dag 'verplicht' moest lezen en bekijken.

Op welk plekje kom ik nou elke dag? Slaapkamer? Klopt, maar meestal in het donker en dat leest toch wat moeilijk. Keuken? Klopt, maar daar heb ik mijn aandacht echt ergens anders nodig! #geenkeukenprinses (en nee de koelkast was ook geen optie!) De wc.... Ja daar kom ik elke dag.... Gekke plek? Misschien wel, maar wel de plek waar je regelmatig op een dag komt en even tijd hebt. Et voila! Daar staat het gedichtje.

Zes maanden lang. De eerste drie maanden las ik het gedichtje met een dubbel gevoel. 'Ik kan nog zo graag willen maar als mijn lijf niet meewerkt...' Was de gedachte die het meeste bij me op kwam. Na drie maanden kwam er fysieke verbetering en een heleboel hoop.... En nu zijn deze drie maanden ook al weer voorbij.

Hoe ik nu het gedichtje lees? Bij het lezen van het gedichtje komt er een oerkracht vrij! Waarom? Op 10 december ging mijn droom in vervulling... Ik opende mijn eigen zaak op een prachtige plek en had 3 dagen lang een mooi gevulde agenda met de allerleukste mensen die ik me kon voorstellen. Letterlijk ieder gewerkt uur heb ik genoten! (maar dan echt oprecht!) Had ik verwacht dat dit ooit weer mogelijk zou zijn? Nee!

En toen kwam de lockdown.... Het waren drie fantastische dagen maar toen moest ik echt sluiten! Onwijs jammer! Maar juist nu ga ik dus weer vaker thuis naar de wc... en lees ik het gedichtje vaker. Is de lockdown leuk? Nee! Is het financieel makkelijk? Nee! Is het jammer en vervelend? Jazeker! Het gedichtje geeft mij oerkracht. Oerkracht om juist nu de kansen te zien, door te gaan en creatief te gaan nadenken! Oerkracht om trots te zijn dat ik de stap heb durven nemen om ondernemer te worden in deze gekke tijd en mijn hart te volgen!

Gaat dat altijd zonder zenuwen en een kleine dip? Nee! Zeker niet! Ik vind het echt pittig. Maar op dat moment denk ik aan het gedichtje....'Als je echt iets wil... '

Ik ga ervoor vol kwetsbaarheid, lef en enthousiasme! En dat wil ik ook meer gaan delen. Daarom heb ik me aangemeld als Aspirant Influencer bij Mamaplaats. Ik wil jullie vol eerlijkheid laten zien waar het motto 'Als je echt wilt..' toe leidt. Van een pittige zwangerschap naar postnatale depressie en van financieel adviseur naar trotse eigenaar van een baby spa en alles er tussen in!

Duimen jullie mee dat ik mijn verhaal daar ook mag delen? En nu jullie toch nog lezen... Volgen jullie mijn 'tweede' kindje ook? Mevrouw Pollewop - Baby Spa ! 💛

Ben je benieuwd naar het gedichtje, check dan even de website van Lieverlief! En is het ook een inspiratiebron voor jou? Bestellen maar!

Liefs,

Daisy😘

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je