{{ message.message }}
{{ button.text }}

Als ik de loterij win, dan..

Geld maakt niet gelukkig maar het is wel handig :). Daarbij, de leuke dingen die je met geld kunt doen maakt WEL gelukkig!

Afbeelding blog 'Als ik de loterij win, dan..' Achtergrond blur afbeelding

Als ik toch is de loterij zou winnen.. Wauw. Ik fantaseer daar echt wel is over! Wie niet? Alleen zou ik daar eerst is een lot voor moeten kopen dan, haha!

Ik heb altijd gezegt, het aller eerste wat ik zou doen als ik heel veel geld zou winnen is een nieuwe auto kopen voor mijn vader en een voor mijn moeder. Dat is toch wel het minste wat ze verdienen! Een goede, MOOIE auto :). Hmmm, heerlijk om zo te dromen! 

Wat ik daarna zou doen is mijn droomhuis kopen. Het liefst een huis waar nog een beetje in geklust kan worden. Een oud huis, met van die oude details. Mooi houtwerk, tegeltjes, gietvloer, glas in lood! Waaaahh!! Ik zou het huis helemaal mijn eigen maken. Een heerlijke warme plek voor ons gezinnetje. Een plek waar we voor altijd kunnen wonen.

Eenmaal geseteld in ons droomhuis is het tijd om onze droom bruiloft te plannen. Als vriendlief dan de balen al heeft gevonden mij te huwelijk te vragen! De bruiloft hoeft van mij niet zo chique te zijn. Ik denk dat ik graag buiten zou trouwen en met iedereen waarvan ik hou als publiek. Met red velvet taart, mmmm!! Mijn enige opsessie is mijn jurk, die MOET perfect zijn! Maar he, ik heb vet veel geld in de lotterij gewonnen, dus mijn  backless ballgown, droom jurk kan ik gewoon betalen ;). To top it all of, honeymoon op de Maladieve, alstublieft!

Ik zou gaan reizen. Samen als gezin, maar mischien ook wel een tripje all by myself. Mezelf zoeken en hopelijk opnieuw vinden. Even iets anders zijn dan alleen maar Mama. Ik zou naar Amerika, Tokyo, Rome en Pripyat gaan :)

Al het geld wat ik over heb, wat vast veel is want ik heb zoizo meer dan een miljoen gewonnen, gaat naar de kinderen. Een potje voor school, zodat ze nooit studieschuld hoeven op te bouwen. Een potje voor de inrichring van hun studiotje als ze op kamers gaan, ik kreeg dat ook toen ik uit huis ging! Dat heeft mij zo mega geholpen, zonder had ik het niet eens gered. En een hele smak geld op een spaarrekening voor de kinderen, die ze in overleg mogen aanbreken in het dagelijks leven, voor BELANGRIJKE zaken!

Ik zou zelf wel blijven werken, mischien één dagje minder. Zonder werk kan ik niet funtrioneren, al zou ik al het geld in de hele wereld hebben! De kids zouden ook zeker MOETEN werken. Werken is zo belangrijk. Ze mogen absoluut geen rijke luis kinderen worden! Gewoon normale kids, die geeft om de mede mens. En dan met een extra exotisch zomervakantie bestemming, in tegenstelling tot elk jaar weer Frankrijk, haha!

Nou, goed gerecheld van mezelf vind ik! Helemaal uitgedacht! Nu dat winnende lot maar is kopen :).

Wat ik al schreef, geld maakt niet gelukkig maar het is wel handig. Je kan jezelf, je dierbare en de mede mens er blij mee maken. Door geld op de juiste manieren te gebruiken.

Gistere heb ik een titel in mijn #30DayBlogChallange over geslagen. Het ging over verzamelingen. Ik heb ik ooit al is een blog aan geweid en vond het stom om over hetzelfde te schrijven. Als je het leuk vind kan je deze blog hier lezen:Herinneringen verzamelen.

Mocht je het ook leuk vinden om te beginnen aan deze BlogChallange zijn hier de titels nog een keertje :)

30-Day-Blog-Challenge-NL-1-768x768_14710

WAT ZOU JIJ DOEN MET EEN MILJOEN?!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je