{{ message.message }}
{{ button.text }}

ALS HET PLAN NIET WERKT, VERANDER HET PLAN

MAAR NOOIT HET DOEL!

Afbeelding blog 'ALS HET PLAN NIET WERKT, VERANDER HET PLAN'

NOOIT OPGEVEN ?

Deze mooie quote heeft mij veel goeds gebracht en daarom deel ik hem met jou. Ik heb in mijn vroegere jaren best regelmatig de moed verloren als ik weer eens werd buitengesloten en gepest, maar gelukkig heb ik nooit opgegeven.

Ik heb regelmatig gedacht dat het nooit goed zou komen met mij, dat ik altijd een bang en onzeker vogeltje zou blijven. Gelukkig is dat niet zo.

HET KOMT GOED ?

Wat ik daarmee wil zeggen is dat als jouw kind nu misschien ongelukkig is, twijfelend en negatief over zichzelf…….. Het hoeft niet, het kan echt anders. Het gaat alleen niet vanzelf, dat is een feit. Als je maar wilt, echt wilt, is alles mogelijk. Daar ben ik zelf het perfecte voorbeeld van.

Mocht je niet weten wat ik bedoel, dan kun je mijn levensverhaal (in het kort natuurlijk) op mijn website lezen voor wie wil: https://www.kindercoachhetkeerpunt.nl/Over-mij/ .

Mocht je daar iets over willen vragen, dat mag altijd 06 – 55192268 of info@kindercoachhetkeerpunt.nl

VECHT VOOR JEZELF ??

Geef de hoop nooit op, maar ga wel door. Doe iets en wacht niet af! ??

? Linda

www.kindercoachhetkeerpunt.nl


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je