{{ message.message }}
{{ button.text }}

Als drie 'ineens' vier wordt.

Afbeelding blog 'Als drie 'ineens' vier wordt.' Achtergrond blur afbeelding

Schat, moet jij niet eens ongesteld worden?" Vroeg hij me. Heel zelfverzekerd gaf ik aan dat dit ergens volgende week zou moeten zijn. Sinds Selah haar geboorte was mijn cyclus behoorlijk onregelmatig en maakte ik me dus niet druk als ik wat later of juist eerder mijn cyclus had.

"Ik maak me er echt niet druk om hoor, het is sowieso onmogelijk." Bovendien waren we er helemaal over uit, een 4e kindje? Misschien over 10 jaar, maar voor nu een echte no-go.

Mijn man zijn broertje is onlangs trotse papa van zijn eerste kindje geworden en dus gaan we even baby kroelen op de donderdag avond. Eenmaal weer thuis kijken we elkaar aan, 'oh wat zijn wij blij dat we niet in deze fase zitten. Ik moet er niet aan denken, weer zo'n newborn.' Hoor ik mezelf nog roepen. Onze baby kriebels zijn er niet, het is goed zo. Drie gezonde kindjes, wat een zegen!

Zondag morgen bedenk ik me al wandelend met onze hond dat ik op mijn kapotte (en gelukkig ook net gemaakte) telefoon mijn cyclussen altijd bij hield in de app, dus stuur ik een WhatsApp berichtje naar mijn man of hij even kan kijken wat deze app aan geeft. Als ik wat in mijn hoofd heb wil ik het altijd direct weten haha. En ja hoor, over tijd. Al wandelend denk ik nog steeds nee joh ik word volgende week gewoon ongesteld. Toch halen we in de middag nog even snel een testje. Mijn ochtend urine is al 10 keer uitgeplast dus veel verwacht ik niet van het antwoord op de test. We hebben twee verschillende soorten testen gehaald. Een goedkope en een duurdere test.

Ik duik snel het toilet in en binnen no-time staat er een dikke streep in beeld. Nee, dit is niet waar. Zo snel al een antwoord?! Dit kan niet kloppen. Snel pak ik de 'duurdere' test en binnen no-time: ZWANGER!

Er schiet van alles door mijn hoofd. Laat me even voor op stellen dat dit wondertje meer dan welkom is, maar ik me op het moment van de test - en de weken die hierop volgen - gewoon niet kan inbeelden dat wij straks 4(!) kindjes hebben. Dat er nieuw leven in mij groeit. 

Ik ben net gestart bij mijn nieuwe baan, en daar naast ook net mijn eigen Ragdoll cattery gestart, toen dit baby nieuws om de hoek kwam kijken. 

Inmiddels beginnen wij aan het idee te wennen, en komen we langzaam op een blauwe (ja ja, it's a BOY!😏🥰) wolk. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je