{{ message.message }}
{{ button.text }}

Almost Pipi Pamper Free !

Na 6 maanden kan ik eindelijk terug Zumba doen zonder een 'pamper' te moeten aandoen.

Afbeelding blog 'Almost Pipi Pamper Free !'

Zoals de inleiding al zegt ben ik gisteren nog eens naar de Zumba gegaan. Ik vind Zumba geweldig. Alles even losgooien. En ja alles mag je letterlijk nemen. In Januari ben ik voor het eerst terug naar de les gegaan. Ik keek er zo naar uit ! Nieuwe sportkleren en sportschoenen. Ik had Jayden een dikke knuffel en kus gegeven nu is het 'mama-time' . Vol goede moed begonnen we eraan. De opwarming. Dat ging al goed ! Ik bleek toch al terug iets soepeler te zijn dan ik dacht! Het volgende nummer was al wel wat steviger. De beats volgde elkaar kort op. En dan nu Jumping Jax ! Oh dat was mijn favoriet. Was ! Van het moment dat ik 2 sprongen deed voelde ik het al 'lopen'. Ik stopte meteen met springen en liep naar de toiletten. Jep mijn blaasspiertjes waren nog niet goed genoeg getraind. Even van maandverband verwisselt en met schaamrode wangen kwam ik terug de zaal binnen. Al een geluk dat ik geen plak op mijn broek had! De rest van de les , stapte ik dan maar in plaats van als een gek te springen. En dit heb ik elke keer gedaan tot gisteren ! Ik had mezelf voorbereid (= Mega dik maandverband + zwarte broek) om nog eens een Jumping Jax te doen. Eerst heel vorozichtig. Dat ging al goed en na 4 sprongen ging ik weer voluit ! Natuurlijk is het nog niet helemaal opgelost maar van waar ik kom is dit toch een verbetering. Dus dames , gewoon volhouden en doen wat je graag doet. De rest komt wel terug vanzelf !

Ik was zo fier op mezelf ! Eindelijk ben ik (bijna) Pipi-Pamper Vrij !

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je