Snap
  • Mama
  • post

Alles weer `GEWOON`..!

Een moment van bezinning!

Mama, wat gaan we vandaag doen?

Nou, vandaag moet mama weer gewoon werken en gaan jullie naar school! Na het broodje kom ik jullie weer ophalen!

De kerstboom is weer weg.. de sintkado`s zijn niet meer nieuw.. de olibollen over datum en de visite komt niet meer dagelijks langs.. alles is weer GEWOON!

Tenminste.. gewoon is een beetje een raar woord want wat is gewoon? Ik ben aan het werk maar wel een middag minder zodat ik nog een paar maanden kan genieten van de oudste omdat die naar school gaat straks.

Ons huis staat nog te koop dus een zekerheid is er niet over het hoe en wat en dus eigenlijk ook niet over de basisschool…

Verder heb ik maandag weer netjes gekookt. Daar was het al bijna een maand niet van gekomen. (wel eten opgewarmd maar dat vind ik wel iets heel anders)

Gister erwtensoep gegeten en vandaag maar weer eens de braadpan uit de kast. `GEWOON` dus!

We eten weer twee keer per dag aan de keukentafel ipv 1 en we gaan weer op de vaste dagen in bad en vaste tijden in bed.

Eigenlijk alles weer gewoon maar, de magie van kerst en de warme gevoelens van het nieuwe jaar nog niet vergeten!


Vrede op aarde en een stapje harder voor het gezinsleven! Hopelijk is dat over een paar maanden `gewoon` en iets om dankbaar voor te zijn!

10 jaar geleden

O, ik juist helemaal niet, vind het altijd heerlijk alle aanloop! En sinds vorige week heb ik geen post meer in de bus gehad.. dan mis ik echt de kaartjes en leuke briefjes in de brievenbus!

10 jaar geleden

Ik geniet heel erg van gewoon en ook van sleur. :)

10 jaar geleden

En dan gewoon een blogje schrijven tussen de bedrijven door :)

10 jaar geleden

Ja, dat GEWOON is eigenlijk ook wel gewoon lekker,he..