{{ message.message }}
{{ button.text }}

Alles weer `GEWOON`..!

Een moment van bezinning!

Afbeelding blog 'Alles weer `GEWOON`..!'

Mama, wat gaan we vandaag doen?

Nou, vandaag moet mama weer gewoon werken en gaan jullie naar school! Na het broodje kom ik jullie weer ophalen!

De kerstboom is weer weg.. de sintkado`s zijn niet meer nieuw.. de olibollen over datum en de visite komt niet meer dagelijks langs.. alles is weer GEWOON!

Tenminste.. gewoon is een beetje een raar woord want wat is gewoon? Ik ben aan het werk maar wel een middag minder zodat ik nog een paar maanden kan genieten van de oudste omdat die naar school gaat straks.

Ons huis staat nog te koop dus een zekerheid is er niet over het hoe en wat en dus eigenlijk ook niet over de basisschool…

Verder heb ik maandag weer netjes gekookt. Daar was het al bijna een maand niet van gekomen. (wel eten opgewarmd maar dat vind ik wel iets heel anders)

Gister erwtensoep gegeten en vandaag maar weer eens de braadpan uit de kast. `GEWOON` dus!

We eten weer twee keer per dag aan de keukentafel ipv 1 en we gaan weer op de vaste dagen in bad en vaste tijden in bed.

Eigenlijk alles weer gewoon maar, de magie van kerst en de warme gevoelens van het nieuwe jaar nog niet vergeten!


Vrede op aarde en een stapje harder voor het gezinsleven! Hopelijk is dat over een paar maanden `gewoon` en iets om dankbaar voor te zijn!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je