{{ message.message }}
{{ button.text }}

Alles komt recht

falen is stom

Afbeelding blog 'Alles komt recht' Achtergrond blur afbeelding


Bij mij gaat alles perfect, lieve kinderen, een man die alles voor me doet, een horde met vriendinnen die altijd voor me klaar staan, familie om me heen, studie die ten einde raakt en een leuk lopend bedrijf en gelukkig allemaal (voor zover ik weet) zijn we gezond. Nou wat is het probleem zal je denken? Het gevoel. Kennen jullie dat "het gevoel" dat er iets gaat gebeuren waardoor het niet zo goed blijft gaan of dat je gaat falen. Ik heb het gevoel dat er iets gaat falen, maar wat? Het is dat irritante onderbuik gevoel dat bij mij altijd gelijk gaat krijgen. Laats heeft het zich weer bewezen dus ik weet zeker dat het nu dat weer gaat doen. Maar het is niet erg om te falen daar leer je van zeggen ze. NOU daar heb ik dus GEEN zin in. Ik hou niet van falen, ik vind het stom (zou zo in de Linda kunnen). Ik erger me dus nu aan het gevoel en de onmacht dat ik niks kan doen. Het verpest mijn humeur op deze regenachtige tweede paasdag. Aan de andere kant weet ik dat het ook wel weer goed zal komen. Een zeer wijs iemand zei altijd tegen mij "Alles komt recht". En ze had gelijk altijd weer, het komt vanzelf "recht". Ik hou me dus daar maar aan vast en laat het komen al ben ik benieuwd wat het zal zijn. Ondertussen moet ik als Mantra gebruiken "Alles komt recht" echt waar.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #stom, #falen, #is

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je