{{ message.message }}
{{ button.text }}

Alles is een geschenk!

Afbeelding blog 'Alles is een geschenk!'
Ik realiseerde me vandaag iets. Ik had er nog niet eens over nagedacht. Geen seconde. Maar toen zag ik het ergens voorbij komen. En dat heeft het kwartje doen vallen. Volgende maand is het mei, dat is op zich niets bijzonders. Alleen is het in mei altijd moederdag. En laat ik nou net vorige maand moeder zijn geworden. Volgende maand ga ik dus mijn eerste moederdag beleven. Op de een of andere manier maakt dat me heel zenuwachtig. Het stelt natuurlijk nog niets voor. Ik bedoel, Emma is dan nog maar drie maanden oud. Weet zij veel. Ze zal geen knutselwerkjes voor me maken of mooie tekeningen kleuren. Maar toch. Je eerste moederdag, dat lijkt me iets heel bijzonders. Ik kan me nog niet voorstellen hoe dat zal voelen. Daarom maakt het me ook een beetje zenuwachtig. Misschien voelt het wel helemaal niet bijzonder, misschien valt het wel heel erg tegen. Ik weet het niet. En als ik iets niet weet dan maakt het me nerveus. Maarja, weet je wat? Ik wacht het gewoon af. Misschien is het wel een dag als alle anderen, maar wat dan nog? Ik ben ook elke dag moeder, dus eigenlijk is elke dag een beetje moederdag. Eigenlijk zou er dan ook kinderdag moeten zijn. Emma maakt mij gelukkiger dan wat dan ook en ik ben haar eeuwig dankbaar voor het geluk dat zij mij geeft. Die dankbaarheid toon ik haar door elke dag voor haar te zorgen, zo goed als ik kan. Zij toont ook haar dankbaarheid hoor. Ik ben misschien ook wel snel tevreden. Af en toe een lachje is genoeg. Die schattige geluidjes, het zwaaien van dr armen, de hik.. Alles is een geschenk!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je