Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Alles is een geschenk!

Ik realiseerde me vandaag iets. Ik had er nog niet eens over nagedacht. Geen seconde. Maar toen zag ik het ergens voorbij komen. En dat heeft het kwartje doen vallen. Volgende maand is het mei, dat is op zich niets bijzonders. Alleen is het in mei altijd moederdag. En laat ik nou net vorige maand moeder zijn geworden.

Volgende maand ga ik dus mijn eerste moederdag beleven. Op de een of andere manier maakt dat me heel zenuwachtig. Het stelt natuurlijk nog niets voor. Ik bedoel, Emma is dan nog maar drie maanden oud. Weet zij veel. Ze zal geen knutselwerkjes voor me maken of mooie tekeningen kleuren. Maar toch. Je eerste moederdag, dat lijkt me iets heel bijzonders.

Ik kan me nog niet voorstellen hoe dat zal voelen. Daarom maakt het me ook een beetje zenuwachtig. Misschien voelt het wel helemaal niet bijzonder, misschien valt het wel heel erg tegen. Ik weet het niet. En als ik iets niet weet dan maakt het me nerveus. Maarja, weet je wat? Ik wacht het gewoon af.

Misschien is het wel een dag als alle anderen, maar wat dan nog? Ik ben ook elke dag moeder, dus eigenlijk is elke dag een beetje moederdag. Eigenlijk zou er dan ook kinderdag moeten zijn. Emma maakt mij gelukkiger dan wat dan ook en ik ben haar eeuwig dankbaar voor het geluk dat zij mij geeft. Die dankbaarheid toon ik haar door elke dag voor haar te zorgen, zo goed als ik kan.

Zij toont ook haar dankbaarheid hoor. Ik ben misschien ook wel snel tevreden. Af en toe een lachje is genoeg. Die schattige geluidjes, het zwaaien van dr armen, de hik.. Alles is een geschenk!

10 jaar geleden

aaaaahhh, gefeliciteerd!. heerlijk toch, moeder zijn. Ik vind Moederdag niet de dag dat je kinderen je dankbaar moeten zijn dat jij hun moeder bent maar andersom. een extra dag om bij stil te staan hoe bijzonder het is dat je moeder bent. als je kindje naar een dagverblijf gaat zullen zeker proberen om iets leuks met haar te maken. althans dat doen wij altijd wel. hoe klein ze ook zijn. iets met een handje of voetje doet het altijd goed. Hoe heerlijk is het dat je zo snel tevreden bent, jou kindje laat je zo zien dat het voor haar elke dag Moederdag is.

10 jaar geleden

Hier ook een eerste moederdag met een kleintje van 4 maanden (5 bij moederdag). Heel speciaal na 4 jaar proberen en iedere keer moederdag voorbij zien komen. :)

10 jaar geleden

Gewoon rustig over je heen laten komen. Je hebt helemaal gelijk dat het iedere dag toch wel een beetje moederdag is. Helemaal met een kleine van drie maanden. Is nog zo lekker genieten. Alleen dat de kleine al bij je is, is eigenlijk al een heel mooi moederdag geschenk. Geniet er lekker van...net zoals iedere andere dag! Waarschijnlijk heb je de leukste moederdag ooit :-D

10 jaar geleden

allereerst gefeliciteerd met je kleintje! moederdag zelf vond/vind ik niet speciaal, de kleinere speciale dingetjes op een dag (spontaan kusje, lieve lach) vind ik zo bijzonder en dat maakt het voor mij speciaal. Kinderdag heb je natuurlijk met sinterklaas/kerst :) alle dingen van je kind zijn bijzonder en als ze strakjes wat ouder is smelt je hart nog meer met andere dingen zoals spontane knuffel, gek momentje saampjes. Van zo'n kleintje kun je lekker genieten van de beweginkjes en lachjes