{{ message.message }}
{{ button.text }}

Alles ging eindelijk goed dachten we

We hebben diepe dalen gekend maar eindelijk ging het oprecht goed totdat we voor de zoveelste keer weer slecht nieuws kregen....

Afbeelding blog 'Alles ging eindelijk goed dachten we' Achtergrond blur afbeelding

Deze week was weer eens een drukke gewone week. Ons zoontje ging lekker naar de kinderopvang op dinsdag en donderdag en ik deed mijn eigen ding. We hadden het hele weekend vol gepland en we hadden afgesproken dat mijn schoonmoeder dit weekend op ons zoontje A zou passen zodat wij de kinderkamer konden doen en 's avonds lekker naar de bios konden. Dit was namelijk al heel lang geleden dat we even tijd met zijn tweetjes hebben gehad. 

Gister rond 1700 kreeg ik een berichtje van mijn moeder met de vraag of ze langs konden komen vandaag om 1400. Ik vond het gek dat ze dit zo last minute gevraagd werd omdat ze toch een uur van ons vandaan wonen en ze meestal ver van te voren wat afspreken. Maar voor de rest niet verder over nagedacht. Tuurlijk konden ze langskomen hartstikke leuk!

Om half 3 waren ze er dan en het begon gewoon gezellig over de dagelijkse dingen tot mijn moeders toon veranderde en zei dat ze eigenlijk waren gekomen om te praten. Wij dachten in eerste instantie oh shit wat hebben we gedaan. Maar het ging over mijn oma van 65 jaar. Ze loopt al enkele maanden met een ontsteking en het ging niet goed met haar. Op dat moment wist ik gelijk wat er was aangezien ik dit al vanaf her begin vermoedde. Mijn oma is heel ziek. Ze heeft een tumor in de kleine hersenen, rug en beide longen waardoor 1 long al niet meer functioneert. De doktoren hebben haar slechts 1 jaar gegeven. Dit komt voor mij als een grote schok. Mijn oma die altijd zo gezond was zal nu misschien de geboorte van haar achterkleinkind niet meer meemaken. Daarbij vind ik het zo oneerlijk dat ook zij net als mijn opa niet ouder mag worden dan 65 jaar. Wij gaan nu nog genieten met haar zolang als het kan maar dit nieuws heeft veel impact op ons gemaakt als gezin en familie. 

Ik wilde dit gewoon even van me afschrijven om het maar even kwijt te kunnen. We dachten eindelijk alles gaat helemaal goed en dan komt er zulk nieuws het is voor ons gewoon niet te bevatten...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je