{{ message.message }}
{{ button.text }}

Alles gebeurt met een reden!

Ken je dat? Dat gevoel dat je denkt eindelijk je leven op orde te hebben dat alles lekker loopt?

Afbeelding blog 'Alles gebeurt met een reden!'

 Nee ik ken het ook niet.. of ja dat gevoel heeft bij mij 4 weken mogen duren.

Ik was inmiddels helemaal gewend aan het volledig thuiswerken. Ook op mijn werk liep alles lekker door. Met de opleiding tot kindercoach ben ik inmiddels ook weer even bezig en bevalt me super en last but not least mijn olie business loopt ook super beter dan ik had durven dromen dus dikke prima!!(dacht ik zo) Dit mag voor mij de komende jaren wel zo blijven.. Maar niks is minder waar natuurlijk.

Begin oktober ging mijn telefoon met het verzoek om vrijdag 9 oktober om 15u op kantoor te zijn.. uhh ok ja goed het is verplicht dus ik zal er zijn.. Natuurlijk ga je dan na denken waar over het zou gaan. Inmiddels draaide mijn telefoon en whats app overuren van de berichtjes die over en weer gingen van collega’s met wat het zou kunnen zijn. Iedereen had wel een vermoeden maar of het daadwerkelijk zo was we kwamen er snel achter. Vrijdag 9 oktober 15u we zaten met zn alle op 1,5 meter afstand in de kantine waar een powerpoint klaar stond met RFA Channel Services. Mijn eerste gedachte was HAHAHAHAHHAHA dit meen je niet toch?! Dit was niet wat ik in gedachte had maar oke. Wij kregen te horen dat ze een verzoek hadden ingediend voor het opheffen van onze afdeling en als alles goed gekeurd werd door de OR onze afdeling per 31 december 2020 opgeheven wordt en per 1 april mits we niet geplaatst worden binnen Vodafone zonder baan zitten… Van alles ging er op dat moment door mijn hoofd, ik volg mijn opleiding via Vodafone moet ik die dan terug betalen? Kom ik wel in aanmerking mocht ik geen baan vinden voor WW blablablabla maar vooral K*T alles liep net zo lekker en ik was blij hoe alles liep.  Zoals ik al zei voor de timebeing was dit mIk zit lekker in mijn vel en nu dit?!  Ik heb dit wel even moeten laten bezinken en heb alle emoties wel ervaren die een mens kans ervaren. Ik merkt dat ik weer enorm in die negatieve spiraal begon te zitten met mijn emoties en heb dit weten om te buigen naar positief, want alles gebeurt met een reden. En en zal vast iets mooiers en beters om mijn pad komen dan Vodafone!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je