{{ message.message }}
{{ button.text }}

Alles gaat kapot!

Gelukkig niet mijn relatie maar verder is na 10 jaar samen het meeste wel aan vervanging toe in ons huishouden..

Afbeelding blog 'Alles gaat kapot!'

Voor wij gingen samenwonen hadden wel, ieder voor zich, flink gespaard om de huisraad geheel naar onze eigen smaak bij elkaar te kopen. Dit kostte ons zo ongeveer ons hele vermogen (ik was toen 20) maar we hadden precies wat we wilden en hebben daar ook heel lang zorgeloos van genoten.

Na vijf jaar hebben we een nieuwe keuken laten bouwen en plaatsten geheel na onze wens om dit geluk nog meer compleet te maken. Ook daar hebben we heel veel plezier van!

Tot nu…

De vaatvasser hield er een week na de garantie mee op.. flink balen want aan de kant van de dealer en van de poducent geen coulance. Overigens heel terecht wat ze kunnen wel bezig blijven maar we waren wel een dikke €700 verder om de vaat weer mooi schoon te krijgen in een ingebouwde vaatwasser inclusief monteren en verwijderen en de reparatie kosten van onze helaas niet te repareren oude vaatwasser..

De cv ketel. Natuurlijk gaat hij geen jaren mee maar na het feest met de vaatwassen was het niet echt een welkome aankoop maar goed, we zitten er weer warmpjes bij! (al komt dat ook omdat het buiten zo`n 12 graden is natuurlijk)

De stofzuiger… einde van de zuigkracht dus een nieuwe.

De keukenstoelen. Leuk bedacht stoelen met wieltjes er onder maar na 5 jaar begonnen ze er langzaam een voor een onderuit te vallen. Na vele keren repareren zijn de wieltjes niet meer leverbaar dus ook deze stoelen waren gemaakt voor een leven van net geen 10 jaar..

De bank. Mooi leder maar helaas wel helemaal versleten. Een doek er over is voor ons geen optie dus… een nieuwe.

Ons bed. Na 10 jaar ve;e nachten goede nachtrust, maandelijks draaien en netjes verschonen en luchten is deze ook niet meer te redden. Mijn rug gilt om een nieuwe en in de winkel gaven ze het al aan… na 7 jaar moet je eigenlijk een nieuw matras…

De auto. Hij brengt ons overal heen. (voornamelijk naar het werk) Maar ook deze had een reparatie nodig van een paar duizend euro. Natuurlijk in delen dus het kwaad was al geschied voor we een nieuwe auto konden overwegen..

Het koffie apparaat. Lekken en smakeloze koffie. Gelukkig hier nog wel de garantie van Krups als deze klacht er onder valt.

Nou ja, natuurlijk hebben we ook de gewone kosten nog maar de handdoeken beginnen te verslijten en te rafelen net als de theedoeken, badmatjes noem maar op.

10 jaar.. wij zijn begonnen aan de 7 magere jaren!

Maar, wel 7 jaren met prachtige kinderen en mooie nieuwe meubels en apparaten!

en jacht naar handdoeken zegels voor een nieuwe dosis handdoeken ;)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je