{{ message.message }}
{{ button.text }}

Alleenstaande mama , hoe dit te doen?

Gewoon mijn leven wat met veel vallen en opstaan gaat. Het neergehaald worden door andere mensen.

Afbeelding blog 'Alleenstaande mama , hoe dit te doen?' Achtergrond blur afbeelding

je kent het wel! Die tienermeisjes met een kinderwagen. Negen van de 10 x alleenstaand. Waarom? Papa wilt nog geen kind en wilt nog kunnen leven! Soms vind ik het niet gek! Die jongen wilt zijn school af maken. Carrière , veel meisjes en feesten! Het allerbelangrijkste wat er is . Feesten! Kosten wat het kost. Dit moet!!

Nu ben ik zelf 25 en sinds april moeder geworden. Mijn relatie is al sinds de zwangerschap uit een gespat! Helaas maar waar! Liever alleen met me kind gelukkig, dan de schijn op houden omdat je zo nodig als gezin moet leven! Zo leert je kind niet echte liefde kennen . Vind ik dan!

Omdat ik alleen ben en geen partner heb word ik vaak vergeleken met een tienermoeder! Waarom? Geen idee! Zo'n jong koppie heb ik toch echt niet! Dat ik met een kinderwagen loop?! Tsja... Take it or leave it! Sorry!

Ik ben veel aan het werk omdat ik natuurlijk alles alleen moet bekostigen! Zeker nu de kinderbijslag ook nog eens naar beneden gaat. Word het nog moeilijker! By the way thanks Rutte!! Sorry moest er even uit! Veel mensen vragen zich af waarom ik alleen ben en of ik het allemaal wel vol hou!? Of dat oma vaak oppast en is zijn vader nog in beeld?! Hoe ik het doe met mijn vrije tijd. En of ik überhaupt nog tijd heb om met vriendinnen weg tevgaan?

Al die vragen voor waarvan ik soms echt een punt hoofd van krijg! Haha..... Maar punt is oma past haast nooit op! Ja als ik een afspraak heb staan waar ik totaal die kleine niet kan mee naartoe nemen. Mijn vriendinnen die accepteren dat ik een kind heb. En komen vaak naar mij om ff gezellig te kletsen! Ook is papa nog in beeld! Wat die krijgt vaak de naamkaart van ' jeetje wat een eikel dat hij jou achter laat met een kind!'.

Uitgaan doe ik niet meer! Punt is ik heb het aan elkaar gekoppeld. Tuurlijk ik ben jong en wilt nog wel weg!. Maar als mijn kleine jongen om de 14 dagen een weekend bij papa zit, gaat mama werken in het café.! Zo ga ik uit en val ik niemand lastig om op mijn jongen te passen omdat ik zo nodig even uit moet gaan! En ik verdien er nog wat mee! Dat is dat nog eens naast mijn normale baan!

De weekenden dat ik thuis ben met mijn kleine jongen zijn overheerlijk! Ik heb een zoon en wil daar alleen voor vechten! ITS just me and my boy! Hoe moeilijk tijden ook gaan worden! Ik kan het aan! Smorgens als ik in mijn zoon zijn ogen kijk weet ik dat ik niet me kop in het zand moet stelen en dat hij MIJ nodig heeft!

Daar doet iedere moeder het toch voor?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je