{{ message.message }}
{{ button.text }}

Alleen thuis met twee kinderen

De eerste weken na de geboorte van onze tweede dochter leefde wij heerlijk in een babybubbel. Maar langzaam komt het moment dichterbij dat papa weer aan boord moet en je ineens alleen bent met twee kinderen.

Afbeelding blog 'Alleen thuis met twee kinderen' Achtergrond blur afbeelding

Voordat ik moest bevallen was mijn vriend 6 weken aan boord. Dit waren pittige weken met een peuter puber van 2 en bolle buik met een frummel erin die altijd aan het bewegen was. Maar daar tegen over stond dat hij 8 weken naar huis kwam! Dit keer werd het een geplande keizersnede dus hij was 2 weken thuis toen ik nog zwanger was en nog 6 toen ons meisje was geboren. Beter kan niet!

Die 8 weken dat hij thuis was hebben we echt genoten met ons gezin van vier. Het valt dan ook heel erg tegen als papa dan weer weg moet na zo'n lange tijd thuis. Nu zijn wij als persoon gelukkig heel makkelijk en laten alles op ons af komen maar ineens weer een baby in huis is toch even schakelen. Als je samen bent kan ieder 1 kind onder zijn hoede nemen en kan je de taken makkelijk verdelen. Dus hoe ga je dat ineens alleen doen?