{{ message.message }}
{{ button.text }}

Alleen op Vakantie?!?

Misschien ben ik wel heel ouderwets of snap ik het niet helemaal goed, maar waarom zou je in hemelsnaam alleen op vakantie willen?

Afbeelding blog 'Alleen op Vakantie?!?'

Misschien ben ik wel heel ouderwets of snap ik het niet helemaal goed, maar waarom zou je in hemelsnaam alleen op vakantie willen?

Ik zal jullie even het een en ander uitleggen: dit verhaal heeft betrekking op vrienden van ons. Zij hebben twee kinderen en wonen in een kleine woning bij ons in de stad. Ze kunnen maar moeilijk rondkomen. Beide werken ze wel, maar hebben ze niet echt een hoog salaris en beide hebben ze ene tijdelijk contract.

Regelmatig zie ik op facebook voorbij komen dat ze een concert bezocht hebben (samen of een van de twee) of zelfs naar een festival weekend zijn. Ik vraag me dan al af waar ze het van doen. Helemaal toen vorig jaar zij een cruise naar de Caribean gemaakt heeft met een vriendin. Toen vroeg ik me al af: hoezo ga je samen met een vriendin op cruise?! Is het niet leuker om dit met vriendlief te doen of zoals ik op vakantie ga: met het gehele gezin?!

Ach ja, ik dacht toen nog ze kijken maar. Nu hoorde ik echter dat zij niet mee komt naar een verjaardag omdat ze op vakantie is. Hij komt wel met de kids. Ik vroeg waar de reis naar toe gaat: Las Vegas en Los Angles… WTF?! Hoezo ga je daar alleen naar toe? En waar doen ze het van?

Met het gezin gaan ze eigenlijk niet op vakantie, hooguit een weekendje per jaar naar een bungalowpark in ons eigen landje, maar dan heb je het wel gehad.

Okay het is misschien niet fair dat ik al zo’n oordeel heb, maar ik snap het echt niet…. Misschien ben ik wel gek..

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Relatie

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je