{{ message.message }}
{{ button.text }}

alleen met z 'n 2....

Genaux wordt volgende week 5 jaar, Julie is net 2 geworden. Hoog tijd om elkaar terug te vinden dachten mijn man en ik

Afbeelding blog 'alleen met z 'n 2....'

en hier zijn we dan, in Barcelona!  Lekker tijd voor ons 2, genieten relaxen en terug luisteren naar elkaar zonder de constante tussenkomst van onze kleine spinnekes! 

Nooit gedacht dat ik het zou kunnen eigenlijk,.. 4 dagen zonder mijn kindjes! Lijkt een eeuwigheid! Maar ze zijn in zulke goede handen bij mijn ouders en schoonouders, zorgen maken is echt niet nodig. Veel relaties in onze vriendenkring zijn stukgelopen de laatste jaren.  Met kinderen,  zonder kinderen.. dat wil ik niet laten gebeuren, en misschien zijn die "voor ons 2 alleen" dagen wel echt eens nodig. 

Dus nu gaan we verder genieten, eerst een heerlijk ontbijt en dan terug de wandelschoenen aan. Daarna lekker in het zonnetje liggen aan het zwembad.  Klinkt zalig toch?

Eerst nog snel eens bellen naar thuis, om te horen hoe het met mijn liefjes gaat. Niemand zegt dag dat niet mag hè. .

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je