{{ message.message }}
{{ button.text }}

Alleen inkomsten van mijn partner! Redden we het ermee?

Mijn uitkering stopt en werk vinden is een ramp in deze tijd! Hoe kan ik mijn gezin nog alles bieden? Liefde is kosteloos maar voeding niet!

Afbeelding blog 'Alleen inkomsten van mijn partner! Redden we het ermee?' Achtergrond blur afbeelding

Ik weet ff niet waar ik het moet vinden, er valt nu een redelijk bedrag weg maandelijks! Ik kreeg 3 jaar terug geen contractverlenging en toen was ik 4maandjes zwanger van mijn eerste dus dan kom je ook niet gauw aan de werk, 1ste geboren en oeps 6weekjes erna zwanger van de 2de (voor t zingen de kerk uit helpt voor geen meter). Dus werken vinden lukte weer niet! Alleen maar afwijzingen, zelfs nu ze 2 en 1 zijn! Ik ken solliciteren maar geen ervaring de afgelopen 3jaar en opleiding heb je tegenwoordig ook nodig als je gewoon in een winkel wil gaan werken! Ik kan ook geen oppas vinden als ik niet weet wanneer ik kan werken! En zolang ik zelf thuis zit doe ik me eigen kinderen verzorgen! Maar nu vraag ik me af hoe buitenlandse mensen van alle kanten geld krijgen zonder iets te doen of de taal te spreken! Waar moeten wij dan geld vragen om onze kinderen het nodige te geven? Vaste lasten zijn betaald van mijn partners inkomen maar nu nog voeding en leven! Gelukkig gespaard om ff vooruit te komen maar dan???? Ik solliciteer me wezenloos maar elke keer afwijzingen word je onzeker van en humeurig! Het huis komt me al jaren op me af en echt intens geniet van mijn gezin gaat ook niet meer en voel me zelfs depri door deze situatie! Iemand die me weer positiviteit kan brengen???? Of ervaringen kan delen????

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je