Snap
  • Mama
  • vriendinnen
  • Vriendschap
  • gezelligheid
  • struggels
  • soulmate

Alle vriendjes en vriendinnetjes?!?

Mama en vriendinnen kan dat samen?

Ik vind het erg lastig om te omschrijven, voel me een beetje kansloos en onzeker.. Terwijl ik het idee heb dat veel mee moeders hiermee te maken hebben...

5 jaar geleden

Dank voor je reactie. Regelmatiger contact zoeken met vriendinnen is lastig, degene om mij heen hebben veel andere dingen. En merk dat ik met sommige een beetje de klik ben kwijt geraakt. Geen probleem zijn denk ook gewoon fases. Maar eens gaan kijken naar organisaties waar je met andere moeders contact hebt is een goede.

5 jaar geleden

Wat een leuk idee, ik ga eens kijken of ze dat hier in de buurt hebben

5 jaar geleden

Ik ga naar een mamacafe in de buurt. Gezellig met mijn dochter die daar met de andere kinderen kan spelen. Ik klets ondertussen met een kopje thee. Ene ouder heeft een vraag, de andere weer tips. Ook worden er thema's aangeboden, zoals het slaapgedrag of dreumesgym. Is er zoiets ook niet bij jou in de buurt?

5 jaar geleden

Snap dat je het moeilijk vind, heb zelf ook geen mega vrienden groep maar wel een goeie vriendin en wat leuke vriendinnen/kennissen om mij heen. Is er niet iets in de buurt waarbij je samen met je kids heen kan gaan en contacten kan maken. Of wat wat regelmatiger contact zoeken met je vriendinnen. Aan de andere kant van het land door misschien gewoon al wat vaker even te bellen. Des de meer je elkaar spreek des de meer je op de hoogte bent wat inelkaars leven speelt oftewel gespreksstof ;-) Misschien toch lid worden van Facebook zijn volgens mij ook pagina’s voor mama’s met het zelfde probleem en zo bouw je ook weer contacten op. Of de fb site met de mama’s van de leeftijd van jouw kindjes? Hoop voor je dat je snel wat meer contacten maakt. Misschien is het handig om te vermelden in welke omgeving je woont zodat je wellicht al via deze weg wat kan doen. Sterkte meis ?