{{ message.message }}
{{ button.text }}

Alle ballen omhoog

Afbeelding blog 'Alle ballen omhoog' Achtergrond blur afbeelding

Het afgelopen jaar heb ik via mijn werk een opleiding mogen volgen; Manager Retail, op niveau 4. Dit was totaal niet iets dat aansloot op Recht, wat ik eerder gestudeerd had en door een veranderd toekomstideaal met gestopt ben.

Omdat ik al een aantal jaren in de retail werk, wilde ik de kans die ik kreeg via mijn werkgever met beide handen aanpakken. Het ligt me wel en werk er met plezier. Door deze stap gingen er ook nieuwe deuren voor mij open binnen het bedrijf.

Op zich was de opleiding goed door te lopen, door mijn werkervaring. Dat is ook een reden dat de opleiding voor mij en collega’s ook slechts een jaar duurde.

De praktijkopdrachten konden allemaal op mijn werkplek uitgevoerd worden en de theorie was voornamelijk voor thuis. Iedere 2 weken was er 1 contactmoment met de leergroep en een docent. Wat met Corona natuurlijk veranderd moest worden. Toen werken het contactmomenten via de computer, wat voor mij nogal een uitdaging was met Jaxx.

Evenals het thuis maken van de opdrachten, dit was ook onmogelijk als Jaxx beneden was. Waardoor ik goed moest plannen, wat ik wanneer ging doen. Nu is plannen niet echt een eigenschap van mij dat goed ontwikkeld is... dus is het wel eens voor gekomen dat het haastje-repje lastminute werk werd 🙈

Maar na een jaar, heb ik het afgerond met goed gevolg en vind ik dat ik best trots mag zijn op mezelf. Vanmiddag hadden we via Microsoft Teams de “uitreiking” van de diploma’s, waar voor ons allemaal een filmpje was achtergelaten met felicitaties en werden er foto’s gemaakt van iedereen met zijn/haar diploma in handen. Het had wat voeten in aarde, maar het was een leuk resultaat! 

Hoe combineer jij werk en/of je opleiding met je gezin?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je