{{ message.message }}
{{ button.text }}

Alle ballen hoog houden!

Dat het pittig ging worden had ik al wel voor ogen....maar dat ik na 4,5 jaar moet erkennen dat ik op ben....dat had ik niet verwacht

Afbeelding blog 'Alle ballen hoog houden!'

Het lijkt allemaal zo fantastisch....Huisje, Boompje, Beestje.....Zo intens gelukkig toen ik mijn man leerde kennen, we binnen een mum van tijd samenwoonde en al snel "het" gesprek hadden over kinderen. We wilden heel graag en begonnen vol goede moed. Maand na maand ging er voorbij....en steeds bleven die testen maar wit. Onze relatie werd op de proef gesteld...maar toen na 12 maanden ontstond er een tweede streepje...We zijn meteen op die roze wolk gestapt en er niet meer vanaf gekomen. Alles ging ineens snel. We verhuisden ivm ruimte, kamertje werd ingericht....klaar voor de komst van onze kleine. Toen hij na een snelle bevalling in mijn eigen bed bij me lag wist ik het: dit is het......hier ben ik voor gemaakt.....ik ben gelukkig! Al snel begon toch het werken weer te kriebelen wat ook een geknaag met zich meebracht. Als ik op mijn werk was dacht ik: was ik maar thuis. Was ik thuis dan dacht ik: op het werk is het zo slecht nog niet...even onder de mensen. Ik heb nooit een goede balans kunnen ontdekken tussen werk en prive. Al snel gingen we voor een tweede, en ook die liet op zich wachten. Maanden na maanden weer verdriet om die witte test en toen bam boem....hup op die wolk...Weer intens gelukkig....Ook na deze bevalling knaagde het weer op het moment dat ik aan het werk ging. De kids zijn inmiddels 4,5 en 2,5 en nog steeds tob ik. Ik vind het zwaar. Op het werk is het ontzettend druk, thuis ben je ook constant bezig. Tijd voor mijzelf is er nauwelijks. Ik blijf maar doorgaan.......maar eens houdt het op. Dit hou ik niet vol. Ik ben op......wie ben ik? Waar ben ik mee bezig? Ik loop mezelf voorbij maar ontken bij de mensen die om me geven. Voor iedereen sta ik klaar....ik vergeet mezelf vaak! Als de kids op bed liggen.....plof ik totaal gesloopt op de bank neer....niks zinnigs komt er meer uit me. En iedere dag sleep ik mezelf weer uit bed om van voren af aan te beginnen aan een nieuwe dag! Hoe ervaren jullie dit? Hoe dealen jullie met werk/prive? Waar vind je ontspanning? Hoe houden jullie alle ballen omhoog? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je