{{ message.message }}
{{ button.text }}

All you need is love kerstavond.....

Kerstavond elk jaar weer vaste prik All you need is love! Kijk je mee ?

Afbeelding blog 'All you need is love kerstavond..... '

Geweldig, ik zie de voorstukjes alweer voorbij komen op de televisie! All you need is love op kerstavond!! Dat is nou echt een programma waar we naar uitkijken! Uhm ik althans, manlief moet verplicht meekijken hihi!... 

Een programma waar je niet bij hoeft na te denken, waar iedereen gelukkig is en je de tranen soms niet kan bedwingen. Soms denk ik wel is, zou ik een brief sturen? Je kent dat wel dan komt Robert bij de mensen thuis met een kaartje .... Hoe geweldig is dat!! 

Ik droom nog even verder, en tel vast de dagen af..... 

Kijken jullie ook allemaal mee op kerstavond ? 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je