{{ message.message }}
{{ button.text }}

All I want for Christmas is...

Alles wat ik graag wilde hebben, heb ik. Maar toch zou ik u iets willen vragen. Want ik heb toch een paar wensen...

Afbeelding blog 'All I want for Christmas is...'

Lieve lieve kerstman,

Eigenlijk hoef ik helemaal niets. Alles wat ik graag wilde hebben, heb ik. Een lieve man, geweldige familie & vrienden. En natuurlijk onze twee fantastische Ukkies. We wonen in een mooi huis, ik heb een leuke baan, we gaan lekker met vakantie, we zijn gezond. En als het gaat om spullen daar heb ik genoeg van.

En je weet wat ze zeggen… The best things in life aren’t things. Een lijfspreuk die ik zelfs op onze muur in de hal heb geschilderd om mezelf er aan te herinneren dat ‘dingen’ niet hetgeen zijn waar mijn leven om draait. En het gekke is, ik hield en houd van mooie spullen, maar sinds we Nevah en Brent hebben lijken die spullen helemaal geen waarde meer te hebben. Althans voor mij. Behalve mijn laptop en telefoon, die zijn in de loop van de tijd toch een soort van eerste levensbehoeften geworden.

Maar toch zou ik u iets willen vragen. Want ik heb toch een paar wensen. Kunt u mij een nog waanzinnigere kerst bezorgen?

All I want for Christmas is…

  1. Ongestoord naar het toilet. Zoals ik dat graag doe; met het licht uit, deur dicht en zonder pottenkijkers.
  2. Kwartiertje douchen. En dat ik op m’n gemak al mijn lichaamsdelen deze keer kan wassen, mezelf kan scheren zonder snijwonden en dat de shampoo ook echt uit mijn haar gespoeld is. Het zou zo fijn zijn om een keer te douchen zonder het gevoel te hebben alsof ik aan het topsporten ben. Want lieve kerstman, ik hou niet zo van sporten.
  3. Twee uurtjes achter elkaar slapen. Uitslapen hoeft echt niet, maar een paar uurtjes slapen zou heerlijk zijn.
  4. De laatste Linda. lezen. Eigenlijk liggen hier de laatste drie Linda’s ongelezen op de kast. Natuurlijk wil ik ze alle drie lezen, maar misschien is dat te veel gevraagd?
  5. Een romantisch dagje met mijn man. Er mag ook een overnachting bij hoor… Samen dan he! Dan kunt u wens 3 & 5 combineren… Twee vliegen in een klap ;-)
  6. En als het even kan een wasmachine die wast, droogt, strijkt en alles netjes opvouwt en teruglegt in de kast.

Please, please, pretty please? ;-D

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Nieuws

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je