{{ message.message }}
{{ button.text }}

Alarmbellen

De eerste scheurtjes, maar nog niks doorhebben...

Afbeelding blog 'Alarmbellen '

In het begin dat we samen woonden was het een volledig charme offensief vanuit hem. Leuk bij vrienden, familie, leuke dingen doen. Net een huis, maar toch nog even op vakantie. Omdat het voor mij financieel beter was om hier te wonen dan in de vorige woning, maar nog wel de nodige dingen had op te lossen regelde hij het financieel wel, dacht ik. Ook hier begon het begin van het einde. Ellende, ruzies, geweld en financieel een diep dal.
Hij had een baan, net als ik, maar aangezien we 45 min. verder waren gaan wonen was een auto nodig, wat uiteraard geld kost. Maar ook dat werd geregeld, we gingen carpoolen wat erop neer kwam dat ik om 7.00 uur op mijn werk was terwijl ik om 9.00 uur begon (hij om 7.30 uur) en we om 19.00 uur een keer thuis waren als we alle files hadden doorstaan. In het begin ging dat goed, maar door de lange dagen kwamen er de eerste irritaties. Was er onderweg iemand aan het kleven, werd die uitgescholden of achtervolgd om klem gereden te worden. Dat had ook zeker een signaal moeten zijn, maar hij schoof het af op een slechte nacht, rotdag of die persoon was gevaarlijk bezig. Dat ik in gevaar werd gebracht zag ik op dat moment zelf niet in.
Dat hij humeuriger werd kwam ook doordat hij zich financieel in de problemen had gebracht met de vakantie en koop van de auto. Doordat bij mij de nodige dingen nog op te lossen waren, en het bij hem dus verkeerd begon te gaan, begon hij geld te lenen van zn familie, maar geld lenen is terug betalen en dat werd het volgende probleem...

Keep following

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je