{{ message.message }}
{{ button.text }}

Al sinds de geboorte extreem vermoeid deel 5

Het krijgen van mijn kind is het mooiste wat me ooit is overkomen. Maar er is ook een schaduwkant. Wat als je altijd doodmoe bent...

Afbeelding blog 'Al sinds de geboorte extreem vermoeid deel 5' Achtergrond blur afbeelding

Pff wat is het alweer lang geleden dat ik geblogd heb. (in mijn andere blog kom ik hier op terug)

Even een update is misschien op zijn plaats.

Begin december ben ik bij het NKCV (Nijmeegs Kenniscentrum Chronische Vermoeidheid) geweest. Hier heb ik meerdere onderzoeken gehad,vragenlijsten ingevuld en gesprekken gevoerd. Met de conclusie dat ik inderdaad CVS heb. En het belangrijkste is dat ik in aanmerking kom voor behandeling. Helaas is toen het wachten opnieuw begonnen. 21 april kan ik beginnen met CTG (Cognitieve gedragstherapie)

Als ik deze behandeling start is mijn intentie om hierover te bloggen. Over wat het nou is, hoe ik het beleef en of het me helpt.

In de tussentijd wacht ik af en ben ik opnieuw in strijd met het UWV, omdat zij hebben besloten dat ik prima 40uur per week licht lichamelijk werk kan doen. Dat houdt in dat ik weer als pedagogisch medewerker in de jeugdzorg (mijn oude baan) aan het werk kan. Ik zie het al helemaal voor me. Zwaar gefrustreerd en kort lontje aan het einde van een dag en dan vol geduld een groep pubers met gedragsproblemen begeleiden. Dat komt vast goed....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je