{{ message.message }}
{{ button.text }}

Al lang niet meer geshopt!!

Afbeelding blog 'Al lang niet meer geshopt!!' Achtergrond blur afbeelding

Normaal gesproken ben ik helemaal niet zo’n shopper. Ik vind het wel leuk om af en toe een keertje naar de stad te gaan, maar ik ga dan wel meestal gericht ergens naar op zoek.

Nu is het zo dat ik al heel erg lang niet meer naar de stad ben geweest voor mezelf. De reden is 2 zwangerschappen in zeer korte tijd (mijn kindjes schelen precies 1,5 jaar) en de daarbij horende zwangerschapkilo’s.

Stapje voor stapje probeer ik nu mijn figuur weer enigszins terug te krijgen. Ik geef dan wel borstvoeding, maar ik moet toch behoorlijk moeite doen om alles er weer af te krijgen. Ik heb mezelf als doel gesteld om eerst af te vallen en daarna mag ik gaan shoppen.

Dat blijkt helaas toch wel wat langer te duren dan verwacht/gehoopt. Er vallen steeds meer kledingstukken af omdat ze versleten zijn en ik wil pas nieuwe kleding kopen als ik op gewicht ben. Dat betekend nu dus dat ik steeds minder in de kast heb hangen. Balen hoor!!!

Omdat ik mezelf toch een klein beetje wilde verwennen heb ik nu maar een paar basics gekocht. Die zitten nu nog iets strak (niet te) en vallen gewoon steeds iets losser naarmate ik meer kilo’s afval.

Zodra ik ben gaan shoppen zal ik hier weer een blog over schrijven. Waarschijnlijk dan helemaal in jubelstemming, maar ik denk dat dat nog wel even op zich laat wachten.

Jullie horen nog van me! ;-)

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je