Snap
  • Mama

Al bijna een jaar mama

Nog 2 weken en 1 dag en dan is het zover: Mijn kleine meisje wordt 1 jaar! Wat is dat toch hard gegaan zeg maar dat zal iedere moeder wel zeggen.

Gisteren drong het ineens weer tot me door, dat momentje dat je je bedenkt dat je een jaar geleden nog zat te wachten tot je je kleintje eindelijk mocht ontmoeten. En wat heb ik zitten wachten haha, ze kwam 4 dagen later dan de uitgerekende datum maar voor mij voelde het als minstens 4 weken later haha.

En toen kwam het moment dat ze daar voor het eerst in mijn armen lag, ik heb nog nooit zoveel gehuild en gelachen als die dag. Het was de mooiste dag van mijn leven en ik zal het ook nooit vergeten.

Nu bijna een jaar later zijn de voorbereidingen voor haar feest in volle gang, de slingers, de taart, de cadeaus het is allemaal geregeld en het enige wat ik nu nog kan doen is wachten tot de grote dag. Op de grote dag zelf hebben we besloten het er lekker van te nemen en met beide opa's en oma's heerlijk naar de Efteling te gaan en daar te gaan genieten. Maar natuurlijk komt er ook een feest want dat hoort bij een verjaardag. Met gemengde gevoelens kijk ik daar naar uit. Aan de ene kant kan ik niet wachten, om te zien hoe ze alles vind aan de andere kant wil ik haar zo graag nog even klein houden. Net als vorig jaar rond deze tijd, ik wilde haar zo graag ontmoeten maar ik wilde haar nog niet delen met de rest van de wereld.

Wat wordt je toch weer emotioneel als je je bedenkt dat het nu alweer bijna een jaar geleden is. Als je ziet hoe je kleine meisje langzaam veranderd van een baby naar een dreumes. Ik kan me geen leven meer zonder haar voorstellen, maar soms zou ik willen dat de tijd even stil stond en ik er extra van kon genieten. Want het cliché is zo waar: Het gaat allemaal al zo snel!

 

11 jaar geleden

ja die ene stomme zin haha, je wordt er helemaal gek van maar het is wel helemaal waar! We gaan er zeker van genieten!

11 jaar geleden

ja het gaat echt super snel, bedankt alvast voor de felicitatie.

11 jaar geleden

Onze bink is alweer tien maanden en het gaat inderdaad zo snel. Iedereen zegt altijd, ach ze zijn zo snel groot en dan denk je nog, NOU. Maar het is echt zo. Maak er een fijne dag van, zullen wij over twee maanden ook zeker gaan doen.

11 jaar geleden

Wat gaat de tijd toch vreselijk snel,he. Mijn jongste wordt over 2 weken en 3 dagen al weer 4 jaar, terwijl het lijkt alsof ze kort geleden nog een baby was.Alvast gefeliciteerd!