{{ message.message }}
{{ button.text }}

Afvallen na de zwangerschap

Na mijn zwangerschappen had ik moeite weer mijn figuur terug te krijgen. Ik wil afvallen, wie kan mij dé tip geven op af te vallen? Lees....

Afbeelding blog 'Afvallen na de zwangerschap' Achtergrond blur afbeelding
De titel zegt het eigenlijk al . Na al mijn zwangerschappen had ik erg veel moeite weer een beetje mijn figuur terug te krijgen. Ik had voor de eerste zwangerschap maatje 36 en inmiddels ben ik 4 kinderen verder en beland in maatje 44-46. Nu is het niet zo dat ik perse terug wil in maatje 36 ik heb immers 4 kanjers op de wereld gezet en snap ook dat ik daar iets aan figuur voor heb moeten inleveren, echter zou ik wel graag een strakkere buik terug hebben maar na de eerste 2 kinderen lukte dit nog aardig maar met de derde werd het een ellende en na de laatste bevalling is het helemaal hommeles. Mijn dochtertje is inmiddels 8 maanden alweer en dan had ik me toch bedacht dat mijn buik inmiddels wel wat zou zijn geminderd maar helaas al het sporten heeft nog geen zoden aan de dijk gezet, snoepen doe ik amper en ik drink alleen maar spa rood en thee dus dat zal het ook niet echt zijn, ik beweeg ook nog eens erg veel aangezien je met 4 kids contineu in de weer bent en wij geen auto/rijbewijs hebben doe ik alles te voet/fiets/openbaar vervoer. Ik zou dus echt niet meer weten waar te beginnen en vraag me af of aangezien hier zoveel mama's zijn of er niet iemand is die een tip heeft voor me die wel werkt :D Overigens is het wel zo dat ik 3 keer een keizersnede heb gehad en ook het gevoel heb dat ik na de keizersneden problemen had om terug in figuur te komen qua buik want dat is dus ook echt me probleem-zone alleen mijn (hang)buik. Ik hoop dat iemand dit leest en me DE tip kan geven zodat ik kan afvallen. Alvast heel erg bedankt.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je