{{ message.message }}
{{ button.text }}

After pregnancy tag 1.2

Bedankt Feline voor de tag! Ik doe ook maar weer mee :) Dus over na de zwangerschap ;)

Afbeelding blog 'After pregnancy tag 1.2' Achtergrond blur afbeelding

Hoe oud is je kindje nu?

Ons zoontje is nu 9 maanden oud en ik ben dus stiekem al een beetje bezig met zijn eerste verjaardag straks...

Na hoeveel tijd miste je je buik?

Eigenlijk meteen na de bevalling al. Hij voelde opeens zo leeg aan... Het formaat is nog lang niet terug naar hoe het voor de bevalling was, maar het is echt geen zwangere buik meer...

Welk ‘verboden’ eten at je het eerst na de zwangerschap?

Ik houd niet zoveel van het verboden eten, dus heb hier nog steeds niks van gehad...

Welke zwangerschapscraving is over gegaan in een gewone craving?

Alle cravings zijn bij mij verdwenen zodra ik bevallen was. Tijdens de zwangerschap had ik veel trek in kibbling en pringles. Die kan ik nu niet meer zien!

Wat had je achteraf anders willen doen in je zwangerschap?

Meer genieten. Ik durfde heel lang niet te genieten vanwege een eerdere miskraam. Het genieten heb ik trouwens inmiddels wel dubbel en dwars in gehaald alleen dan van de baby in de wieg in plaats van in de buik ;)

Wat mis je het meest aan je zwangerschap?

Het gevoel van mijn kleintje in mijn buik. Dat je weet dat je nooit alleen bent, maar altijd met zijn tweetjes. LEkker tegen je buik aan kletsen, erover heen aaien en het getrappel van binnen. Ik moest soms gewoon hardop lachen als ik hem voelde trappen! ( En dat kon hij heel hard! )

Zou je nog een keer zwanger willen zijn?

Zeker weten! Ben stiekem wel een beetje bang dat het allemaal zwaarder zal worden dan de eerste. De zwangerschap zelf wel was wel pittig, waardoor ik op een gegeven moment bijna niks meer kon, maar de bevalling wasachteraf gezien heel snel en makkelijk. Ben bang dat dat bij de tweede dus wat minder zal worden...

Merk je dat je nu nog last hebt van sommige zwangerschaps kwaaltjes?

Inmiddels niet meer gelukkig. De eerste maanden nog een beetje de bekende pijntjes. Alleen die kilos zijn er bij mij nog lang niet af!

Welke aankoop in je zwangerschap blijkt nu achteraf een miskoop?

Ik had een aantal lappen stof gekocht, zodat ik tijdens de laatste maanden van de zwangerschap lekker bezig kon om dekentjes, kussentjes, vlaggetjes en andere decoratie in dezelfde stijl te maken. Die lappen zitten nu nog steeds in een zak...

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je