{{ message.message }}
{{ button.text }}

After Kerst Stress #1

Begin December heb ik er zo veel zin in, maar nog voor de 20e heb ik het al helemaal gehad; Kerst? Deel#1

Afbeelding blog 'After Kerst Stress #1' Achtergrond blur afbeelding

Begin december wilde ik heel graag een echte boom maar omdat we de middelen niet hebben heb ik mijn trots opzij gezet en mijn vader geappt of hij misschien een boom kan halen voor ons, dat deed hij!

En een paar dagen later staat er een prachtige boom in onze woonkamer, dit word onze 1e kerst met onze kleine jongen! Oooh ik kan niet wachten! Ik zet alvast kerstmuziek aan maar mijn vriend begint luid te zuchten, hij houd er niet van. Dus ik zet het maar weer uit. Want genieten doe ik er dan toch niet van. 

Mijn vader heeft ook een grote doos met kerstballen,slingers en zelf een mooie piek meegenomen! Een paar dagen later komen de ouders van mijn vriend en brengen kerstboomlichtjes! Nu kunnen we eindelijk beginnen met versieren. Vol goede moed gaan mijn vriend en ik aan de slag. Na een hele tijd kerstballen op de (op dat moment) perfecte plek kijkt mijn vriend naar de boom van een afstand en begint te lachen;

Kom eens kijken? Dus ik ga kijken en begin ook te lachen. Oke kerstballen ophangen is niet mijn sterkste punt! Ik vind het gelijk al niet meer leuk want blijkbaar ben ik hier niet zo goed in als ik dacht. Mijn vriend neemt het over want ik begin me al zoals hij het noemt "dramatisch" te voelen. Als ik niet weet hoe ik een opdracht, a task, anything goed kan voltooien raak ik overprikkeld,overwhelmed,over it! 

Dat weet hij. Dus hij neemt het over en ik ga mijn de baby spelen. Kijkend naar hem, he is doing a good job! Eindresultaat is prachtig maar we weten nog niet waar de boom moet staan. Na elke plek in de woonkamer gehad te hebben, beslissen we eindelijk over de plek. Ik vind het nog steeds niets, want 

dit zijn allemaal veranderingen: BOEM boom in ons huis, BOEM ballen,BOEM slingers,BOEM lichtjes,BOEM meubels verplaatst. 

De volgende ochtend kom ik beneden en mijn vriend is al naar zijn werk, de lichtjes van de boom staan aan en ik bewonder ze met Le baby. Ja dit is mooi, ja ik ben blij, ja wat is het prachtig. Eindelijk gewend aan de plek en de veranderingen in de woonkamer dansen we een rondje in de woonkamer!

Kerstmis is voorbij en ik ben wel klaar met al die naalden opvegen,not to mention, volgens mij ben ik allergisch voor de boom want mijn ogen jeuken als de... maar Le baby kijkt nog elke dag vol verwondering naar de boom dus hij mag nog even, heeeel even blijven staan!

Hadden jullie een kerstboom dit jaar? En staat hij er nu nog?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je