{{ message.message }}
{{ button.text }}

Aftellen na zwangerschapsverlof

Dinsdag moet ik weer beginnen na 12 weken zwangerschapsverlof. En oh wat zie ik daar tegenop. Ik heb wel zin om weer mijn werk te doen

Afbeelding blog 'Aftellen na zwangerschapsverlof'
Dinsdag moet ik weer beginnen na 12 weken zwangerschapsverlof. En oh wat zie ik daar tegenop. Ik heb wel zin om weer mijn werk te doen, maar om zo lang van huis te zijn wat een vreselijk voorruitzicht. Ik zit er echt enorm tegen aan te hikken en heb nog zooooooo geen zin om te gaan. 'S ochtends om 6 uur eruit, zorgen dat de laatste voeding op tijd gegeven kan worden zodat je zelf toch voldoende slaap krijgt. Hier waren we de afgelopen weken al mee bezig en dan ineens gaan je laatste 2 daagjes in en komt het allemaal zo dichtbij. Het feit dat ik ons meisje achter ga laten. Gelukkig hoeft ze vrijdag pas voor de eerste keer een paar uurtjes weg. Mijn man werkt drie ploegen diensten en ik werk drie dagen in de week. Gemiddeld hebben we een keer per week iemand nodig die op haar past. En gelukkig heeft Tessa een hele lieve opa en oma, ome en tante, en een vriendin van mama die dat met alle liefde gaan doen en staan te springen om haar lekker een paar uurtjes voor zichzelf te hebben. Maar dat wil niet zeggen dat het voor mij leuk is! Gelukkig heb ik in september een paar daagjes vrij en in oktober twee weken! Maar dinsdag komt erg dichtbij en dat is ook nog de dag na haar tweede prikjes ,ik hoop dat het goed gaat. Gelukkig is papa thuis en kan die met haar knuffelen. Ik hoop alleen dat ik wat nachtrust krijg maandag op dinsdag nacht want ze mag niet ingebakerd worden. Het is ook zo spannend allemaal!

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je