{{ message.message }}
{{ button.text }}

Aftellen geblazen

En dan is het bijna zover. Nog maar 2 nachtjes slapen en deze mama gaat op weg naar haar nieuwe ik.

Afbeelding blog 'Aftellen geblazen' Achtergrond blur afbeelding

Nou ja, uit eindelijk ben ik al een hele tijd op weg natuurlijk maar dit is wel een hoogte punt. Dinsdag 26 november mag ik me al om 7.15 melden en dan gaat het beginnen. De operatie waar ik al weken op wacht, bang voor ben geweest en nu met open armen verwelkom.

Ik ben lang erg bang geweest. Ik wil natuurlijk niet dat er iets fout gaat, en als ik naar mijn kindjes kijk dan overvalt me dat gevoel van "Oh nee! Wat als..." Ik denk dat elke moeder dit gevoel wel kent! Ik doe dit niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn kinderen. Om er lang voor ze te kunnen zijn. Ze te zien puberen, groot te zien worden. Misschien trouwen en zelf ouder worden. Oh, wat zou ik het leuk vinden om oma te worden! En daar ga ik voor. Ik ben er, ik mag er zijn.

Ondertussen vreet ik mijn vingers bij het nagelbijten erbij op natuurlijk. Ik zou liegen als ik zei dat ik nu helemaal niet meer bang ben. Ik vraag veel bevestiging aan anderen. "Het komt wel goed he?" En in mijn hoofd denk ik "Tuurlijk." Mijn gevoel zegt ook dat alles goed gaat komen. Ik kan niet wachten jullie over een paar dagen eindelijk een blog te kunnen laten lezen waarin alles achter de rug is! Nog effe!!

Tags: #Mama, #Gezond, #post

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je