{{ message.message }}
{{ button.text }}

Afspraak bij de gyn

Mijn afspraak was dan eindelijk daar. Wat was ik zenuwachtig. Geen idee wat mij te wachten stond en dat is eng.

Afbeelding blog 'Afspraak bij de gyn'

Vandaag dus de afspraak gehad bij de gyn gezien mijn cyclus 35 dagen duurde.
Ze begon meteen met zeggen dat mijn cyclus 35 dagen mag duren, dat dit op zich niet erg is. Maar als dit langer word en zich iedere maand blijft herhalen, dan is er wel een reden om echt te beginnen met medicatie.
Mijn uitslagen zijn op zich allemaal goed, goed genoeg om de natuur zijn werk te laten doen. Ze gaf ook aan dat Clomid mij niet meer kansen zou geven dan dat ik nu al heb. Dat ik mogelijk alleen maar enorme last ga krijgen van de bijwerkingen en dat was het dan ook wel. Dus na een goed gesprek hebben we besloten om de natuur inderdaad nog even een kans te geven. Ik heb immers al stemmingswisselingen en neerslachtige gevoelens van mijzelf genoeg.
Ze gaf ook aan dat mijn schijnzwangerschappen veroorzaakt worden door mijn progestoron. Elke keer na mijn eisprong begint het ge etter. Hopelijk gaat dit mij nu voortaan helpen omdat ik nu weet waar dit vandaan komt.
Ze heeft ook even gekeken met een inwendige echo en mijn BMS zag er goed uit (weet niet meer precies hoe dik die was, maar ze vond het netjes binnen de marges). Rechts zaten diverse kleine blaasjes en dat was het. Ik dacht vandeweek tijdens de gemeenschap al wat steekjes links te hebben gevoeld en daar bleek nu dus ook mijn dominante eitje te zitten. Hij was vandaag 1,25 cm. Vermoedelijk springt hij of net voor het weekend, of in het weekend. Dus de komende dagen hebben we huiswerk. We waren er al mee begonnen, maar nu weten we dat we nog even door mogen gaan.

We gaan het zien wanneer het ons is gegunt. Ik probeer er echt zo min mogelijk mee bezig te zijn hoe moeilijk het misschien ook gaat worden. Ik ga in mijn fertiliteitsapp alleen maar bijhouden van wanneer tot wanneer ik ongesteld ben en wanneer ik denk mijn eisprong te voelen (als ik hem deze reis weer ga voelen). Ik ga alle symptomen zoveel mogelijk negeren en niks meer op te sommen. Ik hoop dat het me gaat lukken en zo niet, zien jullie vanzelf weer een blog voorbij komen :')

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je