{{ message.message }}
{{ button.text }}

Afleiding zoeken

Afbeelding blog 'Afleiding zoeken '

Vorige week een in de herfstvakantie kwamen wij terug van een weekendje Roompot Limburg. Weinig ondernomen maar veel rond gereden en een gedeelte van de mergelgroute gereden. Hele avontuur beleefd want we kwamen vast de zitten jawel met onze auto tijdens die route 😂🤦🏻‍♀️. Dus ik heb een poging gedaan om de Auto weg te duwen een heel stukje ging dit tot dat hij weer verder begon te slippen. Dus ik achter het stuur manlief duwen. Na veel wat heen en weer sturen en hard gas geven kwamen we weer op een stuk met grip. Ja hard gas geven nee klopt eigenlijk moet je niet hard gas geven maar ja moeders met paniek in lijf zag ons al naar beneden naar in een soort ravijn. 🤣. Maar goed manlief viel tijden duwen op de grond omdat we grip kregen. De kids waren ook blij dat we onze dochter weg weer konden vervolgen. 

Schoonmoeder is as ondertussen bezig met verven van een muur en een deur. 

We waren laat thuis dus eten onderweg in de auto bestelt en konden we na half uur thuis komst lekker eten. We hebben het hoognodige uitgepakt en zijn die avond lekker aan het wijnen geweest. 

De volgende dag heb ik alles uitgepakt en opgeruimd maar omdat ik zo’n spierpijn had ben ik die middag samen met de kinderen naar mijn moeder gebracht zo kun ik even relaxen en manlief de muur afschilderen. 

Helaas liep deze dag helemaal anders misschien als ik er aan toe ben om hier over te schrijven dat ik dat nog eens van mij afschrijf 

Omdat ik na deze gebeurtenis weinig rust kon vinden storte ik mij op planten en zaaien. Allemaal spullen aangeschaft en nog wachtend op een aantal bestellingen. Omdat herfst is lekker gezellig binnen alles aankleden met planten en bloemen.  Op de foto nog bezig met een projectje een giftige plant weg gehaald en hoog weg geplaatst. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je