Snap
  • Mama

advies opvolgen van mijn sterrenbeeld

Het leven ziet er niet al te rooskleurig voor je uit. Je bent niet iemand, die zich laat binden. Je zou vanaf nu meteen moeten...

Liefde

Het leven ziet er niet al te rooskleurig voor je uit. Je bent niet iemand, die zich laat binden. Je zou vanaf nu meteen moeten proberen je eigen leven te leven en ervan te genieten.

Haha ik zit hier achter mijn bureautje en lees even vlug mijn email en daarna mijn sterrenbeeld. Ik moet erom lachen want ik geloof er nooit in maar de laatste tijd komt er wel erg veel met mijn eigen leven overeen.

Tja, waarom ook niet, ik zal het roer eens omgooien. Weg met die depressieve gevoelens en dat lome uiterlijk. Ik ga nu eens voor mezelf vechten. Het is klaar ! Het is tijd om het heft in eigen handen te nemen en weer mijn eigen leven te leven.

Zaterdag staat er een bruiloft gepland, goed moment om eens even onder de mensen te komen, en lekker op te doffen. Ik zit hier met mijzelf allerlei afspraken te maken, en stiekem benieuwd of ik mijzelf hier aan kan houden. Ik stop met al die ellende en ga eens beginnen om weer elke ochtend wat make-up op mijn gezicht te smeren. Hem gewoon weg te negeren en beginnen met het genieten van mijn leven. Niet de hele dag achter zijn reet aan te zitten, wil je gebruiken, be my guest ! Ik zal van het weekend weer eens wat leuks gaan doen, in plaats van heel de dag schoonmaken en in mijn pyjama de ene na de andere serie bekijken. 

En nu maar hopen dat, dat vervelende gevoel wat zich in mijn lichaam heeft genesteld hiermee ook weg zal gaan.

8 jaar geleden

een goede eerste stap! ik wens je veel succes en vooral veel plezier. you goooo girl!

8 jaar geleden

De eerste stappen ga je in ieder geval zetten. En je moet toch stappen zetten om vooruit te komen dus ga ervoor!

8 jaar geleden

Wie weet. Heel veel plezier komend weekend :)