{{ message.message }}
{{ button.text }}

Adele krijgt sexy lingeriesetje van Rihanna.

Geef jij je vriendin een lingeriesetje als ze net moeder is geworden? Rihanna deed het wel en maakte Adele heel erg blij!

Afbeelding blog 'Adele krijgt sexy lingeriesetje van Rihanna.'
Geef jij je vriendin een lingeriesetje als ze net moeder is geworden? Rihanna deed het wel en maakte Adele heel erg blij! Kraamkadootjes zijn er in overvloed en het kindje wordt vaak overladen met kleertjes en speelgoed. Maar… als echte vriendin vergeet je natuurlijk de kersverse moeder niet! Verras haar met sexy voedingslingerie en een persoonlijk kaartje. Zo schreef Rihanna aan Adele: “Blijf sexy, Jummy Mummy. Geniet ervan. Proficiat.” Veel vrouwen die net moeder zijn geworden hebben ze de neiging zichzelf op een 2 of 3 plaats te zetten en verliezen de aandacht voor zichzelf. Hun mooie lingerie past niet meer en ze kiezen “tijdelijk” voor een katoenentje van de HEMA. Dat laat JIJ als goede vriendin natuurlijk niet gebeuren! En aangezien zeker 80% van de vrouwen begint met borstvoeding geven, is een mooie voedingsbeha een perfect kado! Je hebt er vast geen moeite mee om erachter te komen wat de nieuwe beha-maat van je vriendin is. Kies voor de zekerheid wel voor een winkel waar je makkelijk kunt ruilen als de maat onverhoopt niet goed mocht zijn of… speel het op veilig een koop een kadobon. Voor de grootste collectie voedingslingerie en handige kadobonnen kun je terecht bij Lingerie voor twee.nl. Sexy voedingslingerie    

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je