{{ message.message }}
{{ button.text }}

Actieve Sportieve Mama

Afbeelding blog 'Actieve Sportieve Mama'
Ik vind het mama zijn helemaal geweldig, maar het is ook wel fijn om nog iets voor mezelf te hebben. Ik ben daarom ook blij dat ik het sporten niet op heb gegeven. Ik speel een sport in teamverband waarbij trainen dan dus ook noodzakelijk is. Wij trainen twee keer in de week, een keer drie kwartier en een keer één uur. De reistijd bedraagt 20 minuten enkele reis dus al met al ben ik ruim anderhalf uur weg. Dan heb je natuurlijk ook nog de wedstrijden . Die zijn meestal op zaterdag. Als we thuis moeten vroeg op de avond. Ik vind het belangrijk dat ik als mama ook nog mijn eigen ding heb. Nu kan het nog. Later als onze kleine meid groot is mag ze alle sporten gaan doen die ze wil. En zelfs meerdere als dat te combineren is. Mijn broertje en ik hebben dat ook altijd gemogen en ook bij mijn vriend thuis was sporten nooit een probleem. Wel grappig is dat we een team hebben van dertien jonge enthousiaste meiden, waarvan er nu twee mama zijn. De andere mama is in hetzelfde seizoen bevallen. Op een of andere manier trekken wij nu wat vaker naar elkaar en kunnen we in de kleedkamer lekker keuvelen over onze twee kleine meiden. Kortom ik ben mijn vriend echt super dankbaar dat ook hij de tijd maakt om thuis te zijn bij onze kleine meid zodat ik kan sporten en dat niet op hoef te geven. Zijn jullie naast mama's ook fanatieke sporters??

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama, #Gezond

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je