{{ message.message }}
{{ button.text }}

Acht weken post-partum en ik pas nog stééds niet in mijn jeans....

..Iets wat volgens social media wél gewoon normaal zou moeten zijn!

Afbeelding blog 'Acht weken post-partum en ik pas nog stééds niet in mijn jeans....' Achtergrond blur afbeelding

? In de categorie: ‘ongemakkelijke instagram poses’ ? Alle mama’s die het te belangrijk en normaal vinden om na een paar weken (of eerder) weer in hun skinny jeans te passen en hier vooral een foto van op social media moeten posten: ik wens jullie eeuwige jeuk met te korte armpjes. Of gewoon een gigantische aambei. Mocht jij een van de weinige, (je bent dan eigenlijk een soort van eenhoorn onder de vrouwen, uiterst zeldzaam dus) maar vooral de gelukkige zijn en doet de natuur zelf haar werk: gefeliciteerd! Maar weet dat het gros van de vrouwen een paar maanden na haar zwangerschap er eerder uit zien als een uitgezakte pudding. Dus lieve mama’s laat je zelf alsjeblieft niet gek maken door social media. Stiekem ben ik al 8 jaar ‘post-partum’ en ik pas nog steeds maar met een been in die ene strakke lievelings jeans. Je hoort mij overigens niet zeggen dat wanneer je jezelf niet fijn voelt in je eigen lichaam je het moet omarmen zoals het is: ook ik ben inmiddels weer in de sportschool te vinden. Dat doe ik trouwens ook al acht jaar maar ben er inmiddels achter dat ik bitter-bal ook best wel lekker vindt om te doen. Geniet vooral van het leven, mensen. Het is soms al kut (sorry mam) genoeg en probeer een beetje van jezelf te houden in een maatschappij die zegt dat je dat vooral niet moet doen ?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je