{{ message.message }}
{{ button.text }}

About me & my family!

Afbeelding blog 'About me & my family!' Achtergrond blur afbeelding

Hoi,

Welkom op mijn pagina!

Wie ben ik?

Mijn naam is Hammie, ik ben 24 jaar, werkzaam als kapster & in een relatie met Gerke. Samen hebben wij ons mooie mannetje Roan!

Roan wordt in Januari alweer drie jaar en is dus een echte peuterpuber. Ook is hij net zoals als mama ontzettend druk, gek & enthousiast. Maar bovenal is hij ontzettend lief! Waar bij mama de drukte met de jaren wel wat is afgeslankt is dat bij hem nog volop aanwezig. Zelf vind ik het heel leuk om zoveel van mijzelf in hem terug te zien, maar merk ook dat dit voor de buitenwereld niet altijd geldt. Want in een wereld waar gauw etiketten op een kind worden geplakt en mensen gauw een oordeel klaar hebben, is het moeilijk om soms buiten de norm te vallen.

Lees je mee met de gekke, leuke & minder leuke dingen die we soms meemaken?

Liefs van ons ♡

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je