{{ message.message }}
{{ button.text }}

Aan vakantie toe...

Afbeelding blog 'Aan vakantie toe...'

Hebben jullie dat ook in deze periode ? Het gevoel dat je heel hard aan vakantie toe bent? Gewoon even de boel de boel laten? Geen wasjes, strijkjes, telefoontjes en andere verplichtingen. In de spiegel zie ik twee zichtbaar kleiner wordende ogen met grote wallen daaronder. Na een aantal slechte nachten ( onder andere door een ziek kind ) wordt het er zeker niet beter op. Tel daarbij op: extreme drukte op mijn werk, gewrichtspijn, de spanning met betrekking tot de baan van vriendlief, jongste dochter die wel erg moe is na haar eerste week school en oudste dochter die even niet zo goed in haar vel zit.

Smachtend lees ik de Club Med blogs van de Testfamilies nog eens door. Begrijp me niet verkeerd: ik gun het hen van harte, maar stiekem ben ik best een beetje jaloers. Wat lekker: dat prachtige weer, die andere omgeving, de relaxte sfeer en het heerlijke eten.We hadden dit jaar in verband met de Carnaval in het Zuiden ook al wel erg vroeg Voorjaarsvakantie, waardoor 'de zit' tot de Meivakantie voor jonge kinderen wel heel lang is.

Daarnaast is de winter ook veeel te lang geweest. Ik merk dat de meiden niets liever willen dan uren in de zandbak spelen of rennen in het speeltuintje. Verder liggen de zomerschoenen en zomerjasjes al te popelen om uit de kledingkast te worden gehaald, maar dat zit er op dit moment nog niet echt in. Gelukkig beloven de weersvoorspellingen veel goeds. Niet de lente, maar de zomer schijnt er aan te komen! Hoeraaaaa.

Nog even volhouden........ Hier alvast een digitale zonnestraal voor allemaal!

 

 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je