{{ message.message }}
{{ button.text }}

Aan het werk!

Na 3 maanden thuiszitten heb ik weer een baan. Nu nog zorgen dat het thuis allemaal goed blijft lopen...

Afbeelding blog 'Aan het werk!' Achtergrond blur afbeelding

Drie maanden lang zat ik thuis. Mijn man kon extra werken dus ik deed meer in het huishouden. Nu ga ik weer met een nieuwe baan beginnen. Spannend leuk, en waarschijnlijk zwaar om thuis de boel achter te laten. Mijn dochter mag weer wennen dat haar mama er niet altijd is, en mijn man mag er weer aan wennen dat hij een redelijk deel van de zorg voor haar op zich moet nemen EN het huishouden weer gedeeltelijk mag doen.

Ik vrees toch wel een beetje.... vooral voor dat huishouden. Hoe krijgen jullie je wederhelft actief in het huishouden?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je