Snap
  • Mama
  • post_short

Aan het werk!

Na 3 maanden thuiszitten heb ik weer een baan. Nu nog zorgen dat het thuis allemaal goed blijft lopen...

Drie maanden lang zat ik thuis. Mijn man kon extra werken dus ik deed meer in het huishouden. Nu ga ik weer met een nieuwe baan beginnen. Spannend leuk, en waarschijnlijk zwaar om thuis de boel achter te laten. Mijn dochter mag weer wennen dat haar mama er niet altijd is, en mijn man mag er weer aan wennen dat hij een redelijk deel van de zorg voor haar op zich moet nemen EN het huishouden weer gedeeltelijk mag doen.

Ik vrees toch wel een beetje.... vooral voor dat huishouden. Hoe krijgen jullie je wederhelft actief in het huishouden?

10 jaar geleden

De bekende vuilnisbak, en in het weekend koken en keuken opruimen... en zo nu en dan een wasje draaien (alleen als ik er om vraag) de rest doe ik eigenlijk..

10 jaar geleden

Wat leuk...veel succes! Ik werk ook parttime dus ik doe vanzelfsprekend in het huishouden het meest, maar mijn vriend doet uit zichzelf ook genoeg ( de bekende vuilnisbak, ha,ha, maar ook de boodschappen of een x de ramen lappen bijvoorbeeld )

10 jaar geleden

ik werk parttime dus de meeste taken zijn voor mij en nu in de vakantie doen we het samen. toitoitoi met je nieuwe baan

10 jaar geleden

Hier moet het wel. Gezien ik ziek ben. Maar voor heen hielp hij me ook fantastisch en dat was gewoon een kwestie van vragen. Zou jij dit? Of wil je liever dat? Dan doe ik..... Werkte prima! Succes met je nieuwe baan!