{{ message.message }}
{{ button.text }}

A sister like you❤

Afbeelding blog 'A sister like you❤' Achtergrond blur afbeelding

A sister like you. 

De liefde tussen deze meiden is met geen pen te beschrijven. Vanaf het eerste moment dat Caithlin Carmen zag, heeft ze voor haar gezorgd, over haar gewaakt, haar geknuffeld en gekust.

Iedere ziekenhuis opname vroeg mijn kleine, zieke meisje naar haar grote zus. Met traantjes is haar mooie blauw oogjes vroeg ze: mama, Carmen moet kaka (carmens taaltje voor Caithlin) toe. Kaka komen.

Caithlin was er voor haar, troostte haar en kuste haar stille traantjes weg. Mijn hart brak wanneer Caithlin weer terug naar huis moest en ik met Carmen in het ziekenhuis bleef. De rollen waren omgedraaid. Caithlin ontroostbaar, bang voor wat er komen ging: Mama, ik ben zo bang dat er iets met Carmen gebeurd. Ik wil bij jullie blijven. Straks gaat ze dood mam. Ze is zo ziek.. Het breekt mijn hart. En tegelijk voel ik soms ook de angst die Caithlin voelt wanneer ze niet bij Carmen kan zijn.  De liefde tussen deze meiden. Het is onvoorwaardelijk, puur.  Ik ben zo trots ?❤


*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je