{{ message.message }}
{{ button.text }}

9 redenen waarom moeder zijn zo mooi is

In een gesprek dat ik gisteren met een vriendin had kwamen we beide tot de conclusie dat we allebei de laatste jaren erg veranderd waren.

Afbeelding blog '9 redenen waarom moeder zijn zo mooi is'

De manier waarop ik naar het leven kijk en het ervaar is enorm veranderd sinds ik moeder ben geworden. Hoe mooi is het dan om je te realiseren wat je allemaal zo prachtig vind aan het moederschap?

1. Trots

Als je kind iets nieuws geleerd heeft kun je daar z贸 ontzettend trots op zijn. Van de week kondigde mijn peuter bijvoorbeeld aan dat ze niet meer op het potje hoefde, maar voortaan wel op de wc zou plassen. Voor mij is dat wereldnieuws en daar ben ik minstens net zo trots op als wanneer het nederlands elftal Wereld Kampioen zou worden.

2. Geluksmomentjes

Toen de regen deze week maar aan bleef houden heb ik de meisjes in regenjassen en bijbehorende laarsjes gehesen en zijn we heerlijk gaan plassen stampen. Wat een pret was dat, ze konden er geen genoeg van krijgen. De blijdschap die je ervaart tijdens dat soort simpele dingetjes is onbetaalbaar.

3. Functioneren op weinig slaap

Een ziek kind? Of je nu twee of twintig keer je bed uit moet, je doet het allemaal. Nachtmerries? Je gaat je bed uit om je kleintje een extra knuffel te geven zodat ze weer lekker verder kunnen slapen. Je staat 鈥檚 morgens zelfs eerder op zodat je ze nog even een extra knuffel kunt geven voordat jij naar je werk gaat.

Lees verder

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je