{{ message.message }}
{{ button.text }}

9--proost op een nieuwe baan!

Nou moet ik zeggen dat sinds we verhuist zijn naar beverwijk de relatie tussen Dennis en mij er niet veel beter op is geworden.

Afbeelding blog '9--proost op een nieuwe baan!' Achtergrond blur afbeelding

De volgende dag is het tijd om te gaan zoeken naar een nieuwe baan. Aangezien de zaak van mijn vader niet goed draait en ik de laatste ben die hij zal ontslaan, kan ik om mijn vader te helpen beter zelf opzoek gaan naar wat nieuws. Bij het tweede telefoontje is het al raak. 

Een bloemenzaak bij ons aan het einde van de straat zoekt personeel. Ik kan vanmiddag meteen langs komen om kennis te maken. Ik heb er een goed gevoel over.

En mijn gevoel blijkt te kloppen de klik is goed. Ik ben aangenomen. Ik werk nu even 3 dagen bij mijn vader in de zaak. En 3 bij mijn nieuwe werk. Het is fijn dat het zo kan. Het is goed op elkaar afgestemd en vanaf 1 januari stop ik definitief bij mijn vader.

Het valt me af en toe wel zwaar. Bij mijn vader werk ik 9,5 uur per dag en bij mijn nieuwe werk 11. Ik kom nu op 61,5 uur. Het is fijn geld verdienen. Maar soms ben ik gewoon kapot.

Nou moet ik zeggen dat sinds we verhuist zijn naar beverwijk de relatie tussen Dennis en mij er niet veel beter op is geworden. Dennis drinkt een hoop en de laatste tijd word dat alleen maar meer. Daarnaast gaat hij ook elk weekend stappen. Over het algemeen zonder mij. Gelukkig app ik veel met Bart en dat voelt fijn. Ik kan mijn verhaal kwijt bij hem en heb echt een goede vriend aan hem.

Hij vertelde me pas alleen dat zijn vriendin zwanger is. 14 weken geloof ik uit mijn hoofd. Ik ben blij voor hun! Maar het doet me wel zeer om daarover te praten. 

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Tags: #Mama

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je