Snap
  • Mama
  • ontzwangeren
  • emotioneel
  • vergeetachtigheid

9 maanden ontzwangeren??

5 jaar geleden

voorheen kon ik zonder lijstje naar de supermarkt. nu voor 2 boodschappen die ik nodig heb, maak ik al een lijstje. anders gaat het hier ook mis inderdaad ?

5 jaar geleden

16 maanden.. heb dus nog even te gaan hahah! Heerlijk is dat he. Eerst baalde ik zo erg dat ik zo vergeetachtig was maar nu probeer ik er de humor van in te zien. Liep laatst naar de winkel maar wou vooraf pinnen, kwam ik erachter dat ik mijn pinpas thuis was vergeten ipv te balen dacht ik; is weer extra 20 min beweging, mooi meegenomen ?.

5 jaar geleden

Ook zo herkenbaar ja. Denken dat je iets hebt gekocht maar het niet terug kan vinden. Of voor 1 specifiek ding naar de winkel te gaan om vervolgens thuis te komen zonder dat wat je dus echt nodig had ?

5 jaar geleden

huilen had ik dan geen last van maar die vergeetachtigheid is verschrikkelijk. Bij de eerste zwangerschap ging ik elke keer als ik net de deur uit was, terug omdat ik dacht dat ik de deur open had laten staan. Dit kwaaltje heeft heel lang geduurd. Eigenlijk tot dat ik weer zwanger werd (7 maanden geleden). Dat de deur open staat heb ik geen last meer van. Maar nu mis ik hele stukken. Vandaag bijvoorbeeld 2 chocolade repen in mijn hand gehad om te kopen. Wilde vanmiddag stukje pakken en besefte me opeens dat ik geen chocolade repen heb opgeruimd. Ook staan ze niet op het bonnetje. Wat heb ik met die repen gedaan?!