{{ message.message }}
{{ button.text }}

9 maanden ontzwangeren??

Afbeelding blog '9 maanden ontzwangeren??'

Over 3 dagen word mijn kleine man alweer 1 jaar. De tijd is zo snel gegaan en hoe geweldig het ook is om hem zien te ontwikkelen vind ik het ook jammer dat het zo snel gaat allemaal.

Vlak na mijn bevalling was ik natuurlijk heel emotioneel, kon echt overal om huilen! Vergeetachtigheid was er ook. Ik wist even helemaal niks meer. Mijn man kon me de parkeerkaart geven die ik na 2 minuten alweer "kwijt" was, wist niet meer waar ik mijn telefoon of sleutels had neergelegd.

Iedereen zegt; 9 maanden zwanger en 9 maanden ontzwangeren. Nu zijn we dus bijna 12 maanden verder en ik heb nog het idee alsof er niks anders is. Mijn emoties en vergeetachtigheid zijn nog net zo aanwezig als dag 1.

Zijn er nog meer moeders die hier last van hebben en hoe gaan jullie hiermee om?

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je