{{ message.message }}
{{ button.text }}

9 maanden ontzwangeren...

Fabel of feit?

Afbeelding blog '9 maanden ontzwangeren...' Achtergrond blur afbeelding

Ze zeggen altijd "9 maanden zwanger betekend 9maanden ontzwangeren". Eigenlijk vond ik dit maar iets raars, zijn die 9 maanden vol hormonen dan niet genoeg? Ook geloofde ik dit gezegde ook niet helemaal, tot de 9 maanden na mijn zwangerschap voorbij waren.

Na 9,5 maand ontzwangeren, of het nou toeval is of niet, zat ik opeens weer een stuk lekkerder in mijn vel.

De eerste 9,5 maand na mijn bevalling liep ik vooral mezelf continu in de weg, ik wist totaal niet wat ik met mezelf aan moest. En niet alleen dat, iedereen om mij heen liep me naar mijn idee ook alleen maar in de weg. 

Nu we ondertussen bijna 10 maanden verder zijn, voel ik me een stuk fitter, minder knorrig en heb ik weer veel meer zin om van alles te ondernemen. Ook heb ik veel minder irritaties van mijn omgeving en weet ik beter mijn hormonen onder controle te houden. 

Nu ben ik toch erg benieuwd hoe jullie dit hebben mee gemaakt.

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je