{{ message.message }}
{{ button.text }}

9 gedachtes bij het boodschappen doen met de kinderen

Leuk zo'n supermarktbezoekje!

Afbeelding blog '9 gedachtes bij het boodschappen doen met de kinderen'

Boodschappen doen met de kinderen, die combinatie is niet héél verstandig. Er gaat van alles door je hoofd op dat moment, deze 9 herkenbare gedachtes staan hieronder op een rijtje!

1. ''Waarom?''

Waarom nú, in deze drukte, moet ik wat te eten halen? Waarom heb ik de kinderen meegenomen? Vanochtend had ik ook tijd en zaten de kinderen op school. Maar toen had ik geen zin.

2. ''Wegwezen?!''

De drukte toch ontsnappen? Naar huis racen en gewoon wat eten bestellen? Dit kan ik de kinderen ook niet aandoen...zielig dat ze mee moeten, toch?

3. ''Geconcentreerd blijven''

Nee, ik koken vanavond. Even rustig nadenken: wat wil ik maken en welke ingrediënten zijn daarvoor nodig? Ik doe net alsof ik niet zie dat mijn peuter het hele koekjes schap in mijn winkelwagen gooit. 

4. ''Hoezo heb ik de kinderen meegenomen?''

Drukke en storende factor.. maar alleen thuis laten is helaas ook geen optie. En ach het is niet heel erg voor schut dat ze al een kwartier lang krijsend op de vloer liggen. Heeft iedereen wel eens meegemaakt...hoop ik...

5. ''Toetje mee of aan mijn dieet denken?''

Lastige keuze...toegeven of niet? Toegeven of niet? Toegeven! Ik neem het toetje mee voor de kinderen, omdat ze zo lief mee zijn gegaan. En dan neem ik wel een klein hapje van de kinderen.

6. ''Ohja, shit, de voorraden thuis zijn zo goed als leeg''

Dit supermarktbezoekje gaat dus iets langer duren dan gepland. We kunnen natuurlijk niet zonder WC papier en koekjes voor school.

7. ''Oh nee.. het afrekenen''

In de eindeloze rij gaan staan, dit gaat nog wel een tijdje duren... En oh nee, het geduld van de kids is bijna op. 

8. ''Hè hè, naar huis toe!''

Finally! Dit hebben we ook weer gehad. Eigenlijk best gezellig om dit met de kinderen te doen ;)

9. ''Het duurt alleen nog even voordat we gaan eten''

Want mama mag nog gaan kokkerellen, écht zin in! Het volgende dillema dient zich aan; mogen de kinderen helpen of mogen ze even een filmpje kijken....

*Mamaplaats faciliteert een open en voor iedereen toegankelijk social platform. Zij is niet verantwoordelijk voor inhoud en authenticiteit van posts. Algemene voorwaarden.

Login bij Mamaplaats
Login

Nog geen account bij Mamaplaats?
Registreren
profiel aanmaken

Ik heb al een account.
Ja, dat wil ik

Nee, dank je